Skocz do zawartości

Zmiany w płatnościach, przewalutowanie konta

AsiaSz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 241
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ogarnijcie mój test. Pamiętacie jak pisałem, że mam CPC pokroju 19 groszy? Zablokowałem kilka najbardziej gównianych reklam które wiedziałem u siebie na wszystkich stronach i... CTR spadek 2 razy, CPC wzrost 2x, RPM identyczny. W przyrodzie nic nie ginie.

I oczywiście odejmują mi kase non stop, jak to zmniejszyć?

Ja natomiast od kilku dni notuje spore wzrosty nawet o 50%.

Dostałem maila od Google abym wstawił jeszcze jedną jednostkę reklamową co też uczyniłem i zarobki już następnego dnia mnie mile zaskoczyły. CTR oraz CPC jednocześnie mi wzrosło.

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

Ale to możliwe aby RPM mi poleciał z 10zł na 3 zł w ciągu zaledwie jednego dnia?

Sprawdziłam, wyświetlają mi się same denne reklamy w stylu darmowe gry flash, forex i inne...

Wcześniej nie zauważyłem aby mi się takie reklamy wyświetlały.

Dzisiaj u mnie tragedia !!! zrobiłem według ich sugestii i chyba dużo gorzej wyszedłem :( poczekam ten jeszcze jeden dzień i zobaczymy. Generalnie RPM odrobine wyższy, CTR niższy no nic :( poczekamy

Swoją drogą idzie to póki co w złą stronę, choć tłumaczę sobie to tym, że ludzie straszeni kryzysem mniej inwestują przez co konkurencja w adwords mniejsza stąd mniejsze stawki

Poza tym każda porada otrzymana od adsense teoretycznie uwag, sugestii stron, na których dany wydawca emituje reklamy. Porady wyglądają w ten sposób, iż np. Google proponuje zamienienie jednostek 728x90 na 336x280 gdyż w ocenie ich obliczeń współczynnik dla RPM Twojej strony wzrośnie.

Ty więcej zarobisz, oni również - skorzystają dwie strony

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności