Skocz do zawartości

Zmiany w płatnościach, przewalutowanie konta

AsiaSz

Rekomendowane odpowiedzi

wpisałem kwotę testową i wszystkie alerty z konta znikły i na koncie wszystko wygląda ok. a dostłem maila o treści

"Wysłanie płatności z tytułu zarobków Google AdSense wymaga podania dodatkowych informacji.

Powód:

• Nie wybrano prawidłowej formy płatności. Zaloguj się i odwiedź stronę z formami płatności, aby wybrać prawidłową lub wpisać nową.

Jeśli musisz ponownie wprowadzić informacje dotyczące podatku lub formy płatności, zrób to jak najszybciej, aby płatność mogła zostać uwzględniona w najbliższym dostępnym cyklu rozliczeniowym.

Z poważaniem,

Zespół Google AdSense

--------------------------"

Miałem taki sam komunikat a wplata testowa dotarła.

Modlitwy - Najpiękniejsze modlitwy

Praga Południe i Praga Północ - Portal o warszawskiej Pradze

Zagadki logiczne

• Odpowiedzi 241
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A u mnie19gr, 20gr takie mam CPC a było 0,11-0,15e od grudnia dramatycznie spadało do 0,04 nawet i teraz przewalutowanie... eh

PS. Witam wszystkich ;)

no to masz bardzo potężny spadek zarobków. Może dopadło twoje konto smart pircing. Bo innego wytłumaczenia nie widze, skoro jeszcze nioe dawno miałeś 60 gr a teraz tylko 20 gr.

Teoretycznie powinno dać się sprawdzić, w jakiej kwocie w PLN przyszedł przelew, wpisać to do panelu AdSense i cieszyć się na powrót wypłatą w € czy $.

Własnie się kurde nie da. Próbowałem dodać konto walutowe (euro) to w ogóle nie przyszedł przelew. Konta nie dało się skasować ani dodać ponownie. Komuś z Was się to udało?

seowyszbanner.gif

A u mnie19gr, 20gr takie mam CPC a było 0,11-0,15e od grudnia dramatycznie spadało do 0,04 nawet i teraz przewalutowanie... eh

PS. Witam wszystkich ;)

no to masz bardzo potężny spadek zarobków. Może dopadło twoje konto smart pircing. Bo innego wytłumaczenia nie widze, skoro jeszcze nioe dawno miałeś 60 gr a teraz tylko 20 gr.

To raczej nie smart pricing. Ja mam podobnie. W ciągu dnia skoki średniego cpc 10 - 70 gr, rpm 15 - 40 zł. Generalnie grudzień i styczeń spadek wskaźników, przykładowo w listopadzie średnie cpc 0,13 Euro, obecnie 30 groszy. Powinno niedługo podskoczyć, reklamodawcy uruchomią budżety. Bądź cierpliwy

W lutym są zwykle juz gotowe budżety reklmoawe. Potem w marcu i kwietniu są najlepsze żniwa dla nas. Potem znowu w pazdzierniku i listopadzie. Najwieksza lipa to czerwiec, lipiec, sierpien i styczen wlasnie.

Sprzątanie po zgonach https://sprzataniepozgonach.pl/

Dezynfekcja i dezynsekcja https://www.isotech-pestcontrol.pl/
Ptaszyniec kurzy https://zwalczanie-ptaszynca.pl/

PS. Witam wszystkich ;)

To raczej nie smart pricing. Ja mam podobnie. W ciągu dnia skoki średniego cpc 10 - 70 gr, rpm 15 - 40 zł. Generalnie grudzień i styczeń spadek wskaźników, przykładowo w listopadzie średnie cpc 0,13 Euro, obecnie 30 groszy. Powinno niedługo podskoczyć, reklamodawcy uruchomią budżety. Bądź cierpliwy

ok :)

Ma ktoś z Was podwójne zarobki za styczeń? Jak w chodzę w płatności to mam z dnia 31 stycznia w złotówkach dobrą kwotę, ale jak wchodzę, w poprzednie płatności, to tam na koniec stycznia parę euro...nie prze walutowali całości czy jak?

M.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności