Skocz do zawartości

Katalog mtrDIR

matriz

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj, fajny katalog, ale skąd Tys wytrzasnął w nim na start tyle wpisów, to jest chyba nawet niezgodne z prawem, np. ja nie dodawałem tam swoich spisów i juz tam są, co wtedy? No to tak np., ale jak bym je chciał dodać pod innym opisem... to chyba trochę niewporządku.

Po drugie, wgrałeś jakąś bazę i co z tego powstał? Za przeproszeniem jeden wielki syf, pełno stron w nieodpowiednich kategoriach, przegladajc katalog zastanawiałem się czy to czasem ja się nie pomyliłem.. no nic czytam, np. podktegoria "spisy" a tam pięć stron niezgodnych z tematyką, zero na temat.

Pozdrawiam.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności