Skocz do zawartości

Jaki sklep wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

nauczony już bolesnymi dla kieszeni przypadkami coraz bardziej skłaniam się do zaryzykowania kolejnych przenosin

Nauczony już bolesnymi dla kieszeni przypadkami, powinieneś zadać sobie podstawowe pytanie.

Chcesz mieć sklep, czy chcesz zarabiać za pośrednictwem sklepu internetowego.

Jeśli zakupisz ten skrypt to będziesz miał sklep. Jednak o godziwym zarobku możesz zapomnieć.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
"wcisnęli" mi najpierw starego, poprzerabianego osCommerce

skoro już tak reklamujesz zencart to powinieneś wiedzieć, że to też właśnie stary, poprzerabiany osCommerce

lepiej daruj sobie tę nędzną próbę reklamy swojej oferty, bo widzę, że tylko po to się zarejestrowałeś - wszak nie ma to jak pozytywne opinie i naturalne linki :D

• 3 miesiące temu...

Mam pytanie, sądzę że w temacie:

Czy da się łatwo przenieść sklep z SOTE na Prestę?

Mam sklep po francusku i angiesku i SOTE mnie krótko mówiąc... a może nie powiem, bo głupio używać brzydkich wyrazów w pierwszym poście. Adres sklepu to mytummy [kropka] fr

I drugie pytanie - czy w Preście jest takie coś jak "program partnerski"?

pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi.

• 3 tygodnie później...

Nie lepiej zainwestować w jakieś porządne narzędzie?. Na pewno szybko się nie zwróci, ale pozwoli uniknąć wielu błędów początkujących osób wkraczających na rynek.

Może i gotowe sklepu typu presta, opencart itd. są dobre, ale według mnie za bardzo przeładowane ogromem opcji. Warto skupić się na tym co naprawdę nam się przyda i z czego będziemy korzystać.

• 3 tygodnie później...

Początkujący sklep zazwyczaj nie ma tyle pieniędzy by być w stanie tworzyć rozwiązanie dedykowane. Początkowo gdybym miał decydować o sklepie to na pewno wybrałbym coś co jest Open Source: Magento, Presta Shop, Drupal Commerce i tak na początek człowiek uczy się biznesu i nie do końca wie czego będzie chciał. W wielu rozwiązaniach mimo że jest w nich dużo funkcji to te funkcje są do wyłączenia, więc to nie jest żaden problem. Kwestia poświęcenia czasu na naukę narzędzia i jego konfiguracji. Jak przyjdą dochody i rozbudowa będzie opłacalna wtedy można zlecić komuś rozbudowę bieżącego rozwiązania lub stworzenie czegoś nowego.

Rozwiązania internetowe dla biznesu

Drupal Solution

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności