Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli konkurencja wg. keyword toola jest niska, to raczej nie ma sensu pakować takiej ilości linków dziennie. Chociaż jeżeli mowa o 10 keywordach, to gerdi może mieć trochę racji ;-)

Jeżeli się nie pali, proponuję zacząć od kilkunastu linków dzienie, obserwacji przez 2-4 tygodnie, jeżeli strona nadal będzie twardo szła w górę - ok, jeżeli nie - troszkę dołożyć do pieca ;-)

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Każdy wątek na tym forum zaczyna się całkiem merytorycznie, następnie przeradza się w kłótnię i stwarzanie nieprzyjemnej atmosfery a kończy na zapomnieniu... Już wszyscy zapomnieli na czym polega zdrowa wymiana poglądów?! Taki mały offtop.

Chciałbym wrócić de meritum sprawy i mojego pytania. Czy bardziej doświadczone osoby ode mnie, mogły by polecić jakieś grupy katalogów - konkretnie, do których warto wykupić dostęp w postaci multikodu. Chciałbym poznać obiektywne opinie, oczywiście każdy zacznie za chwilę wychwalać swoje :)

Najlepsza szkoła nauki jazdy w Warszawie! www.naukajazdygoclaw.pl

10-15 tygodniowo na 10 fraz = 4-6 linków miesięcznie na frazę. Nie wiem czy to nie za dużo.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Każdy wątek na tym forum zaczyna się całkiem merytorycznie, następnie przeradza się w kłótnię i stwarzanie nieprzyjemnej atmosfery a kończy na zapomnieniu...

To nie jest tak jak myślisz. Każdy wątek wg Ciebie zaczyna się merytorycznie, bo autor wątku (w99% noob) chce otrzymać odpowiedź na pytanie: Jak żyć?

Nie otrzyma jej tutaj, dlatego twierdzisz, że wątek schodzi na psy i nie na temat.

Już wszyscy zapomnieli na czym polega zdrowa wymiana poglądów?!

Na tematy polityczne to tutaj każdy wymienia zdrowe poglądy, ale jak chcesz komuś odebrać chleb i ciężkie godziny pracy za darmo to nie licz, że dostaniesz to na tacy.

Czy bardziej doświadczone osoby ode mnie, mogły by polecić jakieś grupy katalogów - konkretnie

Tak - ja mogę. Każda płatna grupa katalogów jest dobra,bo masz jakąś tam pewność (o ile nie zaliczą bana), że będą to linki stałe.

4-6 linków miesięcznie na frazę. Nie wiem czy to nie za dużo.

No comment.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Dzienna ilość dodań do katalogów.
15 dziennie?
50-100 dziennie
W dzisiejszych czasach??? setki seokatalogów? na kilka fraz?
Odstawiłem systematyczne katalogowanie już w czasach jak się wzięli za qlweby
10-15 TYGODNIOWO spokojnie wystarczy
od kilkunastu linków dzienie
10-15 tygodniowo na 10 fraz = 4-6 linków miesięcznie na frazę

Nowi dostają Kota jak takie rozbieżne rady czytają. Może własnie o to chodzi?

P.S. @blake trochę mnie ubiegł ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Właśnie chodzi mi o przykłady tych płatnych, na allegro tego pełno ale jak przeglądam listę katalogów to może kilka - kilkanaście się nadaje a reszta to śmieciowe strony nie podlinkowane itp. jedyne plusy to zazwyczaj płatny skrypt katalogu. Więc proszę o konkretne przykłady tych płatnych - tych lepszych :)

Najlepsza szkoła nauki jazdy w Warszawie! www.naukajazdygoclaw.pl

No przecież napisałem, że najlepsze są te, które nie znikają z dnia na dzień. Musisz się orientować u właścicieli czy mają zamiar przedłużać domeny.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Wystarczająco.

E tam, za dużo - lepiej 1 link na frazę w miesiącu, będzie bardziej naturalnie.

Na frazę wypas owiec w Turkmenistanie, to nawet ten post wystarczy, ale pozycjonowanie sklepów internetowych to trochę inna bajka.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

E tam, za dużo - lepiej 1 link na frazę w miesiącu, będzie bardziej naturalnie.

Proponuję dać do przyklejonych. Nie będą co chwilę pytać :victory:

po edycji:

Tak na serio. Przygodę z katalogowaniem zacząłem chyba w marcu 2008. Dodawałem do 30 dziennie i myślę, że tak ilość również dzisiaj nie zaszkodzi.

Jeśli chodzi o grupy trzeba sprawdzać samemu. Coś co pasuje jednemu nie musi innym.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Na frazę wypas owiec w Turkmenistanie, to nawet ten post wystarczy, ale pozycjonowanie sklepów internetowych to trochę inna bajka.

No stary wcale nie jest tak łatwo na wypas owiec w Bieszczadach, jeszcze w Turkmekistanie , no spróbuj znaleźc sie w top 1 na wypas owiec w Bieszczadach ot zobaczymy>..

Pożyczki na każdą okazje - TanieChwilowki.net

obecnie to bułka z masłem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności