Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

10-15 na dzien to ne problem, możesz wrzucići 1000 na dzień. Kwestią jest tylko to jak szybko zaindeksują się te linki w Google :) Bo może się okazać że te 10-150 sztuk zaindeksuje się nagle powiedzmy 25 dnia i co ? nagle masz 250 dziennie :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Bo może się okazać że te 10-150 sztuk zaindeksuje się nagle powiedzmy 25 dnia i co ? nagle masz 250 dziennie

Nic dodać nic ująć. 250 dziennie i baaaaan :D

Idealny katalog stron dla twojej witryny- dodaj swoją stronę bezpłatnie.
Polecam serwisy o zdrowiu i urodzie: pieknojestwtobie.com oraz twojmedyk.pl

1. Dodawać dalej do katalogów z https://www.katalogiseo.info/ czy może inne katalogi? 15 dziennie?

2. Mam osobę która mi napiszę sensowne artykuły związane z działalnością. Gdzie to wrzucać? W jakich ilościach? Tak samo z tej listy?

3. Blogi raczej odpadają - czasowo nie do ogarnięcia chyba...

4. Fanpage FB i G+ są prowadzone regularnie z dość dużą liczbą fanów jeżeli ma to wpływ.

5. Co jeszcze mogę zrobić aby poprawić pozycje w Google?

1. Myślę, że 15 dziennie to przesadza. Nie chodzi o ilość, ale o dywersyfikację linków. Dodaj sobie 50-100 miesięcznie i skup się na innych źródłach linków.

2. Możesz wrzucać na jakąś listę dobrych precli publicznych (chociaż takich coraz mniej), oczywiście zsynonimizowane. Albo wykup sobie wpisy w płatnych grupach precli, dają dużego kopa, a do tego różnicujesz linkowanie po podstronach. Przy tym budżecie juz fajne oferty znajdziesz, jak np mastablasta. Do tego dywersyfikuj frazy,

3. Jeżeli masz teksty, to możesz się pobawić w tworzenie darmowych blogów na platformach i wrzucanie tam tekstów, nie zajmie Ci to dużo więcej czasu niż katalogowanie. Do tego jeśli będą dobrej jakości, to możesz je podlinkowywać lekko.

4. Na pewno nie zaszkodzi linkowanie z profili do podstron serwisu. Tylko przy ustawieniach prywatności na publiczne pokazywanie tych linków :-).

5. Zdobywać linki - katalogi, precle, komentarze, księgi gości, wiki, wszystko co się da po trochu. Najważniejsze zróżnicowanie :-)

Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl

Dodaj sobie 50-100 miesięcznie i skup się na innych źródłach linków.

...na jakąś listę dobrych precli publicznych

Koledzy 100 wpisów / m-c na precle publiczne to jest nic - trzeba brać też pod uwagę ilość słów kluczowych.

Wielu pozycjonerów daje 1000 tygodniowo, do wartościowych precli.

Oczywiście domena - domenie, ani link - linkowi nierówny, jakoś przez konkurencję przebić się trzeba - wnioski nasuwają się same.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Dodaj sobie 50-100 miesięcznie i skup się na innych źródłach linków.

...na jakąś listę dobrych precli publicznych

Koledzy 100 wpisów / m-c na precle publiczne to jest nic - trzeba brać też pod uwagę ilość słów kluczowych.

Wielu pozycjonerów daje 1000 tygodniowo, do wartościowych precli.

Oczywiście domena - domenie, ani link - linkowi nierówny, jakoś przez konkurencję przebić się trzeba - wnioski nasuwają się same.

Zgadzam się, tylko nie rozumiem czemu przekręcasz moją wypowiedź.

50-100 odnosiło się do katalogów. Wg mnie na ręczne dodawanie do większej ilości szkoda czasu. Lepiej skupić się bardziej na innych źródłach.

Oczywiście że można dawać i tysiąc precli tygodniowo/miesięcznie. A czasem wystarczy 10. Kwestia branży, konkurencji, budżetu.

Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności