Skocz do zawartości

Miejsca google a TOP3

pitrazzz

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawia mnie jak miejsca google wpływają na top3.

Obecnie mam główną frazę na drugiej pozycji, a pozycje od 4 do 10 w wynikach wyszukiwania są z miejsca google.

W miejscach google czekam na weryfikacje.

Moja strona będzie po prostu na drugim miejscu ale ze znacznikiem na mapie? czy jak?

Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PL
Jeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU

Mapy to obecnie bardzo ciężki temat, kiedyś do nazwy swojej firmy wrzucałeś słowo kluczowe i było git, po jakimś czasie byłeś wysoko, obecnie takie działanie jest bardzo mocno ścigane, nawet jak Twoja firma nazywa się Strzyż się we Wrocławiu, to i tak ciężko o tym przekonać pracownika google, najpewniej zdejmie Twoją wizytówkę, żeby mieć jakiekolwiek nadzieje, że google jej nie skasuje to nazwij firmę np. Strzyż & Nożyczki, wtedy nie ma posądzenia o wpływanie na wyniki mapek i jest szansa, że Twoja znajdzie się na wysokim miejscu.

Polecam firmę odAdoZ Przeprowadzki Gdańsk.

Coś za coś, mapy są kontrolowane przez nieudaczników którzy chcą tylko i wyłącznie otrzymać certyfikat "pracowałem w Gogle..." a czują się "BOGAMI" bo dostali uprawnienia do edycji. Niszczą Nasz rynek Panie B.Chmielewski. Co to za pozycje... Za 35 zł (kilka firm) to nawet z domu nie chce mi się wychodzić. Dziękuję i pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności