Skocz do zawartości

Strona firmowa do oceny

nowy1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, proszę o ocenę strony trochę minusów zauważyłem ale nie ma jak szczera ocena z zewnątrz :) dodatkowo proszę zajrzeć w #design(na stronie głównej#bo nie jestem pewien jak się na innych kompach wyświetla,co prawda jest to strona w j.niemieckim ale nie o text tutaj chodzi.

Zapraszam na stronę: Sanierung-Renovierung in München

Niektóre miniaturki dziwnie po-skalowane - zniekształcone proporcje. Lepiej gdyby były tworzone poprzez przycinanie niż ściskanie lub rozciąganie.

Galerie mogłyby być zorganizowane w jakieś projekty z opisami, bądź podzielone na kategorie. Chyba, że nie ma planów, co do dodawania kolejnych zdjęć.

strony www gdynia - profesjonalne strony www, sklepy internetowe, identyfikacja wizualna

Blog webmastera - mój blog o Internecie, projektowaniu stron, gadżetach itp.

Blog i portfolio grafika - tutoriale, inspiracje itp.

Strona ok.

1. Trochę mylące jak dla mnie boxy w sekcji "leistungen" - chciałem w nie kliknąć ;) to samo po lewj stronie od boxów wygląda jak menu z tymi strzałkami. No i zdjęcia jak w poście wyżej.

2. Popraw url w menu: "uber uns.html" - masz tu spacje

3. Na stronie głównej zlikwiduj spację w elemencie menu: "Kostenschätzung&Preise" bo po przejsiu ze strony głównej do innej pozycji skacze menu.

Strona ok.

1. Trochę mylące jak dla mnie boxy w sekcji "leistungen" - chciałem w nie kliknąć ;) to samo po lewj stronie od boxów wygląda jak menu z tymi strzałkami. No i zdjęcia jak w poście wyżej.

2. Popraw url w menu: "uber uns.html" - masz tu spacje

też się nad tym zastanawiałem czy to błąd ale widocznie dwa wyrazy w opisie ze spacja to niewlasciwie

3. Na stronie głównej zlikwiduj spację w elemencie menu: "Kostenschätzung&Preise" bo po przejsiu ze strony głównej do innej pozycji skacze menu.

zmieniłem ale to skakanie to chyba cos innego nie zawsze z głównej do innych to musi być coś innego

ad skakania na głównej stronie w menu przed "Kostenschätzung&Preise" po prostu masz spację, stosując fonty cufon - cufon dodaje dodatkowy element (klasa: cufon-canvas) w miejscu tej spacji i robi się przerwa... ;)

Studio Stawki - najfajniejsze studio fotograficzne z cykolramą w Warszawie - ul. Inflancka 11.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności