Skocz do zawartości

Pomysł na życie

7tomas777

Rekomendowane odpowiedzi

A tak z ciekawośći bym się spytał, próbując w praktyce, muszę posiadać odpowiednie programy, które są płatne? Co możecie polecić? Bez płatnych programów w jakim czasie i jak by wypozycjonować frazę "kowalstwo artystyczne małopolska" do top3? Mogę dać radę wypozycjonować

https://kowalstwoartystyczne.com/

? Książkę o pozycjonowaniu jaką polecicie? Byłem w empiku, rozejrzałem się, ale tak jakby mało praktyki jest. Czy poważnie, będzie trzeba zainwestować w programy, gdyż będzie prościej?

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Na początek nie potrzebujesz płatnych programów. Poczytaj forum (zwłaszcza przyklejone tematy oraz jeden z ostatnich o niskobudżetowym pozycjonowaniu) oraz książkę reklamowaną po prawej.

Ta fraza jest bardzo prosta i dobra na początek, ale prawdopodobnie nie będzie opłacalna (wygeneruje 30-40 wejść z TOP1 w miesiącu).

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

czyli ze tak beznadziejną stronę też się da wypozycjonować dobrze. Fajnie, Będą próbował. I widzę, że sam będę musiał poszukać wątków o programach darmowych i jak patrzeć na sukcesy, czyli jak pnie się w górę strona i jak z nią jest. Dzieki wszystkim:)

Jeszcze jedno. Pewnie by gdzieś było na forum i możecie mieć rację, aby dokładniej przejrzeć, ale może byście mogli napisać skąd google bierze grafiki? Chodzi mi jak pozycjonować zdjęcie które jest na stronie. Wypozycjonować ogólnie stronę a zdjęcia jakieś same będą pokazywane w grafice google? Czy da się jakoś np. jedno zdjęcia mocno pozycjonować?

Dzięki znowu :D Mogę jeszcze o coś zapytać?

Mam adresy:

https://mmida.ovh.org/ i https://kowalstwoartystyczne.com/

Ten pierwszy jest teraz lepiej wypozycjonowany, a ja się wziąłem za ten drugi, gdyż już w nazwie są dobre frazy. Da się to jakoś połączyć? Czy ta pierwsza nazwa lepsza? Z góry jeszcze raz dzięki.

Wszystko fajnie ale..

postanowiłem wziąść sie za naukę pozycjonowania nie idąc na studia

a co ma jedno do drugiego ? i matko boska wziąć!!! a nie wziąść !!!

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Dzięki. Utworzyłem .htaccess i coś tam zrobiłem. Efektu jeszcze nie ma, gdyż nadal google widzi mmida.ovh.org wyżej :) Ale może jakoś będzie. Pomocni tu ludzie :) <ok>

EDIT.:Jeżeli wszystko pójdzie dobrze to po kilku tygodniach w wynikach będzie nowa domena na tych samych pozycjach co stara.

A wcześniej da się jakoś sprawdzić, czy dobrze przekierowałem?

edit: tu cos jest https://www.forum.optymalizacja.com/topic/146766-przekierowanie-301-jak-sprawdzic-czy-sie-udalo/

(..)

Jeżeli naprawdę masz motywację i chęci, a do tego chrapkę na kasę, to po prostu czytaj dużo - to forum, BHW (www.blackhatworld.com), blogi pozycjonerów i ogólnie ludzi zarabiających w internecie. Ich wiedza + późniejsze Twoje pomysły = $$, tylko musisz być cierpliwy... :)

Powodzonka ;)

Możesz zaproponować oprócz zarabianie-na-blogu.pl oraz adsense.shpyo.net , bhs/bhw jakieś inne portale mogą być zagraniczne dotyczące zarabiania?

Jeszcze jak by ktoś rzucił ciekawymi tytułami książek np. ludzi którzy odnieśli sukces i tak dalej to byłbym wdzięczny.

Pozdrowionka

Możesz zaproponować oprócz zarabianie-na-blogu.pl oraz adsense.shpyo.net , bhs/bhw jakieś inne portale mogą być zagraniczne dotyczące zarabiania?

Jak chcesz znaleźć tego typu blogi, to wejdź na https://blogifinansowe.blogspot.com/ i poszukaj blogów o zarabianiu w internecie, jest ich trochę. Kilka z nich, których adresy pamiętam: adsblog.pl, ilikeair.pl, zarabianie365.wordpress.com, dochodowyblog.pl.

Jak tam patrzę na to forum, to tu jest masa wątków :) Dużo informacji, gdyż inni też mieli przede mną problemy i się pytali.

I ten plik do przekierowania to wysłać chyba na ten ftp, tą stronę której nie chcę xD Choć muszę jeszcze czytać i załatwić ftp do tej starej, ale już coś wypozycjonowanej strony.

Ale jak tak dobrze idzie w pytaniach, to jak wgram na ten sam serwer nową stronę to pozycja w google nie zmieni się co nie? Bo tylko grafikę zmienią i cały układ strony i wszytko od nowa ale adres dostanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności