Gamec Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Wyszła aktualizacja: v0.9.2.6 (05.02.2013) Poprawione dodawanie bez interfejsów i/lub proxy Poprawiony błąd przy logowaniu na niektórych serwerach Poprawiony błąd synonimizera Dodane narzędzie do filtrowania list Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotruś Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 A jak z tymi licencjami, w jaki sposób z OF PRO(OA) można przeskoczyć na PRO+? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 @Mikołaj - 100 USD (napisz do mnie dostaniesz 75 USD jako że masz nie długo OA to dostaniesz rabat - dla każdego tak będzie. Zasil konto odpowiednią kwotą 75 USD i albo na PW albo przez panel zgłoś chęć przejścia na PRO) @Joland - myślimy nad tym - jakość tych proxy wliczając w to proxymarket jest gówniana dlatego na ten moment ich nie ma @Piotruś - aktualnie tylko ręcznie. Zasilasz kwotą odpowiednią 100 USD i piszesz do nas (na ten moment ręcznie musimy to robić) @iman7 - wymagania ma takie same jak OS - lista wymagań jest podana w pierwszym poście OF (zenf jest na liście) Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotruś Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 A czy przypadkiem z tej grafiki https://t2b.pl/OmniFLASH/licencje-of-oa.jpg nie wynika, że przejście jest aktualnie darmowe z PRO(OA) do PRO+? Albo ja coś źle zrozumiałem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaterop Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 GSA lepszy, tyle w temacie....ciekawe ile będzie bugów multikonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Cytat OmniFLASH PRO+ = ok. 305 zł + abonament miesięczny ok. 75 zł (można wykupić na rok z góry z rabatem ok. 150 zł) Rozumiem, że abonament roczny tyczy się tylko nowych graczy i tych co zakupili OS za 25/ms ? Jakby chciał opłacić abonament roczny, to musiałbym dopłacić 10 dolców. Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 @Piotruś - Na ten moment tak jest zgodnie z tą grafiką (detale są tam podane) - jeśli ktoś chce przejść na wersję + kontaktuje się z nami i to załatwiamy @veterop - jak nie masz nic konkretnego do powiedzenia w danym temacie to stul ... i się nie wypowiadaj bo takie osobniki jak Ty nie są w tym temacie potrzebni. Swoją drogą widać po tej wypowiedzi jak mało wiesz na ten temat i śmieszny jesteś w tym momencie @aver_lek - rozwiń proszę swoją myśl nie za bardzo wiem o co pytasz. Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Kupiłem w promocji OS za 20USD/ms 20USD*12 = 240USD Abonament roczny = 250USD Kupiłem OS w promocji 20USD/ms*12=240USD Abonament roczny = 250USD Więc musiałbym dopłacić 10 dolców, żeby od razu sobie wykupić subskrypcję na rok. A powinno być taniej Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Nie każdy zakupił w promocjach więc nie patrz na promocje ale na cenę ogólną Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość R.U.Sure Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 PYTANIE 1: Pierwszy UPGRADE (za 30 USD) w przypadku przejścia z OA na OF HOME należy opłacić w ciągu tych: darmowych 90 dni, czy w ciągu roku od przejścia, czy w ciągu roku od końca okresu darmowych 90 dni? PYTANIE 2: Wystawiasz Fakturę, czy taki rachunek jak przy OA? PYTANIE 3: Screenshot (https://t2b.pl/OmniFLASH/lista.jpg) z panelu OF przedstawia trzy grupy - DATABASES, MODS, PHP Scripts. Modów jest tylko 6 (wiem, że planujecie napisanie około 30), a skryptów w DATABASES i PHP SCRIPTS jest około 50. Czy to oznacza, że przy limicie obsługi 5 modów w wersji HOME można jeden projekt dodać tylko do skryptów obsługiwanych przez MODY, czy program będzie dodawał do pozostałych bez żadnych MODÓW? Przykład: mam projekt, który chcę dodać do wszystkich skryptów z DATABASES i PHP SCRIPTS. Aktualnie jest 6 MODÓW (Oxwall, Wordpress, ArticleScript, ArticleFriendly, ExpressionEngine, AlexGuestbook), czy to oznacza, że program doda tylko do tych 6 skryptów dla których są MODY, czy do pozostałych doda bez MODÓW? PYTANIE 4: Co z importem projektów z OA? PYTANIE 5: Czy macie jakiś plik testujący serwer pod kątem przydatności dla OF? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Przeczytałem wszystkie posty, ale nie widziałem informacji jak przenieść bazy i projekty do OF ? Można to zrobić jakoś automatycznie ? Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dywyn Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Zrobiłem update na OmniFLASH v0.9.2.6 PRO+ i w database mam jedynie 9 skryptów w bazie publicznej (Easydir, Freeglobes, MocneLinki, OmniPress, OmniPressV2, OtwartyMini, QlWeb, WebMini i Wordpress) plus 5 modów (ExpressionEngine, ArticleScript, ArticleFriendly, Oxwall i WP). Gdzie mogę znaleźć resztę? Treningi WattUp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PageSEO Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Kasacja Inwestycja w pozycjonowanie otwiera drogę do wielu nowych klientów – sklep.siteseo.pl « Sklep SEO. Fora, zaplecza i NAPy - seospot.pl « Linkowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1973 Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 W dniu 5.02.2013 o 17:52, PageSEO napisał(a): Update OF na VPS hexcom: Your server does not meet minimal requirements of OmniFLASH. We recommend hosting at Hexcom. VPS to chyba nie hosting. VPS sobie sam ustawiasz. Popraw co trzeba i będzie spełniał wymogi. Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane. >>>>> Informacje na stronie : Tani hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makauer Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 W dniu 5.02.2013 o 13:20, Kojotek_OX napisał(a): jakość tych proxy wliczając w to proxymarket jest gówniana Miałbym do Ciebie prośbę, jak już określasz jakąś markę mianem "gównianej", to przynajmniej wysil się trochę i dopowiedz czemu takie właśnie masz zdanie, bo ja wiem czemu akurat tak pozwoliłeś sobie wypalić, ale wielu innych użytkowników może nie mieć pojęcia i bezpodstawnie wyrobi sobie złe zdanie o ProxyMarket. Bo tak właśnie Ty i ja zdajemy sobie sprawę, że PM nie został stworzony jako dedykowane źródło do OA, OS czy OF, jak również nie do XR i zapewne doskonale wiesz, że nie wynika to z faktu "gównianej" jakości tych proxy, tylko z zupełnie innego założenie dla ich wykorzystania, a co za tym idzie innych form weryfikacji proxy dostarczanych do systemu PM, czyli przede wszystkim badania pod kątem zdolności odpytywania guglacza. To jest ich główne zadanie i dopiero jak to będą partaczyć, to w pełni uprawnione będzie określenie ich mianem "gównianych". A póki co mogłeś napisać, że ilośc "sukcesów" na proxy z ProxyMarket jest marna i nie zaleca się ich stosowania w dodawarkach ze stajni Omnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.