kalasanty Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Wie ktoś w jaki sposób robi się piramidy w OmniFlash? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuru82 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Działa Wam harvester w OF? Nie mogę się dobić do supportu :-/ multikonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalasanty Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Bo chyba support nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroczo Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Mój OF idealnie sprawdza się jako mieszarka linków i nic więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezyk403 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Aktualizacja baz chyba tez już odeszła w zapomnienie, na początku jeszcze sie aktualizowały a teraz juz chyba totalna olewka. HEKKO - POLECANE SERWERY AKCESORIA KOMPUTEROWE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Aktualizacja baz chyba tez już odeszła w zapomnienie, na początku jeszcze sie aktualizowały a teraz juz chyba totalna olewka. Bazy publiczne sa aktualizowane, jak ktos podesle Piotrowi strony do zaspamowania. Działa Wam harvester w OF? Nie mogę się dobić do supportu :-/ Mój harverster w OF (wersja z OA) działa bez problemu. Ani support ani Piotr nie odpowiada od 4 tygodni, pisałem na wszystkie miale, skype i gg do Piotra, zero odzewu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinos75 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Chłopaki chyba pojechali na wakacje na Caraiby https://filmy-dronem.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siler Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 I w ten właśnie sposób kończą się wszystkie softy od kojotka Ale spokojnie za rok wyjdzie OmniSuperMegaLinkPro i wszyscy się rzucą jak zwykle do kupowania Pozycjonowanie stron WWW: SEMstudio.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Nie rzucą się już. Do tego czasu pojawią się inne softy Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studenciak Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Mi tam to wygląda na balowanie .Jest nowy soft jest kasa to balujemy na całego.Balujemy......Kończy sie kasa to robimy nowy soft i koleczko sie zamyka.Takich cykli juz sie troche przewinelo z omni.Ktos ma chyba powazny problem z ...... Gupie google niczego nie potrafi dobrze zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Funio Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 działa Wam mod Advanced Guestbook ???? seofuture.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 I w ten właśnie sposób kończą się wszystkie softy od kojotka Ale spokojnie za rok wyjdzie OmniSuperMegaLinkPro i wszyscy się rzucą jak zwykle do kupowania Moim zdaniem omniflash jest dość dobrze napisany, nawet na "gotowych rozwiązaniach" można cos zdziałać. Może to nie jest Rumak czy Senuke, ale jak masz głowe na karku to wycisniesz z niego naprawde dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiek Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Ja bym tak szybko nie przekreślał istnienia tego softu. Chociaż sam mam problem, żeby zainstalować 2 kolejne kopie na VPSach od Hexcomu, widziałem na bugtrackerze, że ktoś inny też ma taki problem(nie wiem, czy w Hexcomie) :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pzcjnr Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Spokojnie Panowie, niebawem Omni ruszy ponownie z kopyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madewith Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 A czy mógłbym prosić o zerknięcie w otworzone przeze mnie zgłoszenie prywatne? Piotr aktywował mi 2-gą instalację OmniFlash miesiąc temu i teraz przy przedłużeniu pobrało środki z pay-pala, które jednak zostały na koncie omni, a licencja została zawieszona (w żaden sposób nie mogę jej aktywować) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.