kaiba Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 jak do tej pory nie pojawiło się nic nowego- tylko kilka obietnic na konkretne efekty tych obietnic czekamy Wykonam pozycjonowanie i różne usługi z zakresu seo Blog o pozycjonowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jehowy Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Opcja stosowania w modach xpatha w nazwach pól dla 'post' bylaby swietna edit: no chyba, że mozna i cos zle robie Kody -25% na hosting w biznes-host.pl @mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 witam, po malej przerwie;] przedluzylem flasha w zeszlym tyg ale cos mi go nie aktywowal omni panel licencja dalej lezy, cos jeszcze trzeba zrobic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_polako Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 tak, dać sobie spokój z tym softem, a przynajmniej do czasu, aż się wszystko wyjaśni. Jak na razie były tylko obietnice bez potwierdzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 oj to nie w temacie jestem od polowy kwietnia nie obserwowalem watku, musze sie przewertowac przez kilkadziesiat stron ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_polako Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Jakiś czas temu zmienił się właściciel i tylko tyle, bo jeśli chodzi o soft, jak stał tak dalej stoi... Kto wie, może za jakiś czas może faktycznie będą aktualizacje itp itd, jak na razie skończyło się na zapowiedziach PS. Kiedyś pewien człowiek obiecywał, że Polska będzie drugą Japonią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Może po zajrzeniu pod maskę softu okazało się, że jest więcej rzeczy, które trzeba zrobić, by zacząć myśleć o zmianach. - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 a jak przedstawia sie aktualna sytuacja z wordpressami, rejestruje, postuje, sskutecznosc podskoczyla, bo bylo z tym masa problemow pamietam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 proxy harvester wogole nie dziala? przeciez dzialal, masakra, czy jest sens wogole zabawy z tym flashem jeszcze bo wydaje mi sie czy projekt umarl smiercia naturalna przez ta zmiane wlasciciela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumbo Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Jak sam piszesz mody to może i warto.Ale w przeciwnym wypadku to tylko strata kasy. Kod rabatowy -25% w Bieznes-Host B11U-9YNF-H12Y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PageSEO Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 W dniu 4.09.2013 o 09:09, Davred napisał(a): a jak przedstawia sie aktualna sytuacja z wordpressami, rejestruje, postuje, sskutecznosc podskoczyla, bo bylo z tym masa problemow pamietam. Rejestruje i postuje poprawnie - nie ma już z tym problemu. Inwestycja w pozycjonowanie otwiera drogę do wielu nowych klientów – sklep.siteseo.pl « Sklep SEO. Fora, zaplecza i NAPy - seospot.pl « Linkowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Cytat Rejestruje i postuje poprawnie - nie ma już z tym problemu. No ja się w zupełności nie zgodzę. Dalej są problemy, tylko trochę mniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kor2en Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Pisałem kilka dni temu emaila na omnipanel.pl/contact do tej pory nie otrzymałem od nich żadnej wiadomości. Ktoś próbował się z nimi skontaktować? Osobiście mam publikera i za każdym razem jak dzwonie czy piszę do nich to mam natychmiastowy odzew a tu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony_gremlinek Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 W dniu 4.09.2013 o 16:01, Davred napisał(a): proxy harvester wogole nie dziala? przeciez dzialal, masakra, ... kiedyś działał, kolejne poprawki coś w tym temacie spieprzyły i tak sobie stoi. teraz pewno trzeba zapłacić za kolejne poprawki i modlić się, żeby znowu kolejne funkcjonalności nie runeły, przynajmniej, dopóki dadzą się pobrać... trochę żenujące, że w takim systemie licencjonowania/aktualizacji klienci często pobierają trefne poprawki, wygasa licencja i znowu trzeba płacić za poprawki do poprawek... żeby soft w ogóle działał, już nawet nie mowa o nowych rzeczach. Ja podziękuję. Hostingu pod flasha już nie będę przedłużać, szkoda czasu i nerwów. Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne! Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ovo Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Czy działa Wam przypasowanie wpisu do kategorii w preclu? Wskazówki podane w filmie nic nie dają, wpisy nadal lądują do bez kategorii. W otwarty_mini 3 to samo. Pozdrawiam Jakub Wymienię punkty z systemu na multikody do katalogów. Zainteresowany? Pisz na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.