Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Szanowny Panie Właścicielu - omnipanel omnipanelem, ale ten soft to w tej chwili porażka, bo zero rozwoju, a świat - również SEO - nie stoi w miejscu. Nie po to nieopatrzenie zapłaciłem za rok za fula, by teraz samemu mody kleić i inne rzeczy robći. Za aktualizację bazy również płaciłem. W tej chwili tego softu-widmo nie używam, bo g... to daje. Swoją drogą jakieś abonamenty płacić to jakieś nieporozumienie w takim przypadku, szczególnie że np.. GSA SER raz się kupuje i praktycznie codziennie update. Cena zbliżona, ale jednorazowa, choć wiadomo - vps windows podraża. Ale tu też trzeba mieć vps-a. Zirytowany więc pytam się - kiedy będę miał w końcu usługę za którą zapłaciłem? Nie płaciłem za coś co można nazwać frameworkiem, ale za gotowy soft.

W dniu 11.12.2013 o 08:53, pzcjnr napisał(a):

Wszelkie błędy należy zgłaszać na omnipanel do bugtrackera łącznie z podaniem adresu instalacji. Z takim anonimowym zgłoszeniem Błąd 5000 tutaj nic nie da się zrobić.

Ja omniadd odkupiłem od "kolegi" - rozumiem, że muszę posiadać dane do logowania

Wszelkie błędy należy zgłaszać na omnipanel do bugtrackera łącznie z podaniem adresu instalacji. Z takim anonimowym zgłoszeniem Błąd 5000 tutaj nic nie da się zrobić.

Jakbyś miał kłopoty z koncentracją lub wzrokiem, to nieśmiało wskazuję Ci, że oczko wcześniej również zadałem pytania. Fakt, w moim przypadku nie mogłeś odpisać formułką o omnipanelu ;) Zresztą moje doświadczenia z tymże panelem również nie były za bardzo optymistyczne.

Zachowanie, które charakteryzuje się miganiem się od konkretów, to - delikatnie mówiąc - żenujące. Płacąc za rok zostałem po prostu zrobiony w balona. Tych zapowiadanych updatów czy upgradów nie ma, uaktualnień bazy i modów za które wszak płacę też nie ma. Może więc łaskawie w końcu jakieś konkrety albo poproszę o zwrot kasy. Bo na dodatek biznes i sprzedaż też trzeba umieć prowadzić, w tym również obsługę klienta.

ps. Mam wywalone już właściwie na ten "soft", ale zasady są zasadami i nie mam zostawiać kasy za coś co de facto nie spełnia wpisanych w ofertę warunków.

Cytat
Zirytowany więc pytam się - kiedy będę miał w końcu usługę za którą zapłaciłem? Nie płaciłem za coś co można nazwać frameworkiem, ale za gotowy soft.

Zainstaluj sobie wersje 2.0.6 i korzystaj. Ta wersja działa i jest stabilna. Nie wiem kto obiecywał update baz i modów i gdzie to robił ale na pewno nie byłem to ja. Nie wiem jaki jest również sens w obecnych czasach korzystać z baz publicznych.

W dniu 11.12.2013 o 10:57, pzcjnr napisał(a):
  Cytat
Zirytowany więc pytam się - kiedy będę miał w końcu usługę za którą zapłaciłem? Nie płaciłem za coś co można nazwać frameworkiem, ale za gotowy soft.

Zainstaluj sobie wersje 2.0.6 i korzystaj. Ta wersja działa i jest stabilna. Nie wiem kto obiecywał update baz i modów i gdzie to robił ale na pewno nie byłem to ja. Nie wiem jaki jest również sens w obecnych czasach korzystać z baz publicznych.

Nie ważne jaki to ma sens. Wtedy kiedy kupowałem wersje się różniły również modami itd. Nigdzie nie było napisane, że soft wymaga tworzenia i aktualizowania modów. Przeciwnie, płacąc więcej miało się to w jakimś stopniu z głowy.

A tak w ogóle to mnie g... obchodzi, że to było obiecywane przed Tobą. Przejąłeś to z całym inwentarzem, również poczynionych wcześniej deklaracji. A jeśli z czegoś się wycofujesz, to musi być coś w zamian, choćby dla takich, którzy nieszczęśliwie za rok zapłacili.

Pisanie na Bugtracker jest bez sensu-moje zgłoszenie wisi tam od kilku miesięcy i nikt nie raczył mi odpowiedzieć.

.

Dalej tak jest i będzie że kupując otrzymujesz określoną liczbę modów które możesz zainstalować i używać. Aktualizacja modów? Jak coś nie działa robimy update. Mody nie wymagają tak aktualizacji jak bazy.

"Przejąłeś to z całym inwentarzem, również poczynionych wcześniej deklaracji"

Wiem lepiej co przejąłem. Nie przejmowałem żadnych deklaracji ani obietnic poczynionych przez kogoś i gdzieś.

Wytłumacz mi z czym masz problem z wersją 2.0.6 i dla czego nie możesz jej używać ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności