PageSEO Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Poprzez install.php Inwestycja w pozycjonowanie otwiera drogę do wielu nowych klientów – sklep.siteseo.pl « Sklep SEO. Fora, zaplecza i NAPy - seospot.pl « Linkowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajacgd Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Kochan W dniu 20.12.2013 o 14:21, PageSEO napisał(a): Poprzez install.php Kochany, jeśli chodzi Ci o to, że ściągamy paczkę i przesyłam na serwer, a potem to wpisuję, to wiem doskonale. Jednak nie chce mi się bawić i eksperymentować, a nie ma choćby dwóch zdań o upgrade, a chciałbym bez poszukiwań dowiedzieć się na co powinienem zwrócić uwagę, czego nie kasować itd. itp. przy aktualizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PageSEO Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Nie ściągasz paczki, nie wgrywasz paczki, na obecnej instalacji wpisujesz install.php i przechodzisz do aktualizacji 2.0.6. do 2.0.7. Inwestycja w pozycjonowanie otwiera drogę do wielu nowych klientów – sklep.siteseo.pl « Sklep SEO. Fora, zaplecza i NAPy - seospot.pl « Linkowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajacgd Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Aha, dzięki. Szkoda, że nigdzie nie ma jasnej informacji o tym, np przy info o dostępnej aktualizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 W dniu 20.12.2013 o 11:39, pzcjnr napisał(a): Jeśli pytasz o automatyczny upgrade z 1.1 to nie da się tego zrobić w tej chwili. Będzie to możliwe w momencie kiedy wersja beta zmieni się w Stabilną. Dzięki za info. Poczekam więc jeszcze troszkę, a później poszukam tego co przeszło przez sito testerów - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joland Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Nadal Technical support on VMLine servers is not provided! ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezyk403 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Ja również poczekam na wersje finalną HEKKO - POLECANE SERWERY AKCESORIA KOMPUTEROWE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Insignis Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Panowie, wybaczcie jeśli nie najlepszy temat, ale wypadłem z tematu omniisoftów na prawie rok, poczytałem sporo postów w tym temacie, ale bałagan w głowie większy niż przed czytaniem 1. W panelu mam OmniSpeed, abonament 35 na miesiąc, paczka instalacyjna się pobiera - rozumiem, że ten soft dalej jest dostępny - działa (czyt. dodaje)? 2, Mam opcję wymień na OmniFlash - z ostatnich postów wnioskuję, że nie warto tego robić? Jeśli bym robił jaką cenę zapłacę? 3. Jakie serwery macie pod OS/OF i nie ma z nimi problemów obecnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezyk403 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 1. tak 2. nie opłaca się wymieniać do czasu aktualizacji( chyba ze po aktualizacji dalej będzie kaszana) czekamy na wyniki po wersji beta 3. Hexcom- tego używam pod OF i spisuje sie. HEKKO - POLECANE SERWERY AKCESORIA KOMPUTEROWE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
immy Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 na omnipanel.pl opcja przypominania hasła nie działa. mniej znaczy więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pzcjnr Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoszone do sprawdzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pzcjnr Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Przypomnienie hasła na omnipanelu już działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PageSEO Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zajmuje się ktoś pisaniem modów do OF? Inwestycja w pozycjonowanie otwiera drogę do wielu nowych klientów – sklep.siteseo.pl « Sklep SEO. Fora, zaplecza i NAPy - seospot.pl « Linkowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrz Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Potrzebna pomocy fachowca od OF - odpłatna. Szczegóły w mailu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezyk403 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 i cooo kiedy będzie można się spodziewać ubdate, bo coś umarło to śmiercią naturalną HEKKO - POLECANE SERWERY AKCESORIA KOMPUTEROWE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.