czarny Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 @mindryl Rejestracja na omnipanel.pl i pisanie ticketa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 ja juz sobie odpuscilem, rok obiecywania ze juz wychodzi, a pok co mamy to samo co wszesniej ale o innym wygladzie, soft nie dziala dalej tylko design sie zmienil, wiec niema co... no ale moze za kilka lat jak juz skoncza tyle ze wtedy metody dodawania sie zmienia a oni dopiero poskromia te z przed 2 lat zeby dzialaly. ale ogolem powodzenia i wielki podziw za wytrwalosc dla tworcow jakby nie bylo to im sie nalezy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Ten projekt jeszcze żyje? Ja już zapomniałem o tych softach... Na szczęście nie kopiłem monitoringu strony bo chyba bym się teraz pochlastał z nimi... Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiek Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Z czego wynika zacinanie się crona adder w nowym OFie. Już zaczyna mi powoli brakować cierpliwości. Mam wrażenie, że z jakiegoś powodu nie odblokowuje możliwości wykonania crona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mindryl Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Ja się jeszcze zastanawiam jak od strony prawnej wygląda sytuacja, gdy nie mijaja 2 lata od zakupu a soft nie tlyko nie jest wspierany ale przestaje działać. Decaptcher | Proxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PageSEO Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Na moje oko of2 już teraz można sprawnie wykorzystywać do pozyskiwania linków. U mnie jest w stanie publikować do 29 różnych baz na 12 różnych platformach - z tym, że nie są to lokalizacje dostępne z darmowych modów i wymagają po prostu własnej inwencji. Zapewne gdy dokończona zostanie podstawka zacznie się praca nad nowymi darmowymi modami i tutaj będzie już spore pole do popisu. Inwestycja w pozycjonowanie otwiera drogę do wielu nowych klientów – sklep.siteseo.pl « Sklep SEO. Fora, zaplecza i NAPy - seospot.pl « Linkowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiek Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Autorzy nie uważają, że zapytanie, które wykonuje się powyżej 60 sekund to jednak trochę przesada. Overclocking ustawiony jest na 1, na VPSie i przy wywołaniu wygląda to tak https://pastebin.com/8UB9WWX8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pzcjnr Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Ośku, było by nam łatwiej pomóc gdybyś założył na omnipanelu to zgłoszenie i moglibyśmy sprawdzić na instalacji z Twoją bazą itp. Nie przeczę, że jakieś zapytanie może być skopane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiek Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Rozwiązałem to - Problem jest, gdy logi danej bazy urosną do dziesiątków tysięcy odpowiedzi tj: Result not recognized, CAPTCHA, child_not_responded, Page not found, Server error, Database error, itd. Po wyczyszczeniu OF znowu ruszył, ale powinno to chyba zostać poprawione, bo przecież nie będę czyścił tych błędów ręcznie, gdy projektów będzie kilkaset. Błąd wystąpił na bazie WP ~25 tys. ustawionej na rejestrację. Ps. https://omnipanel.pl/bugtracker/1037 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
positive Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Kurde piszę tu bo w Omni ADD jak zwykle nikogo nie ma. Jeżeli ktoś, kto zajmuje się produktami OMNI czyta to forum to niech naprawi bug w OMNI ADD BŁĄD: 1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 W dniu 13.03.2014 o 14:37, positive napisał(a): Kurde piszę tu bo w Omni ADD jak zwykle nikogo nie ma. Jeżeli ktoś, kto zajmuje się produktami OMNI czyta to forum to niech naprawi bug w OMNI ADD BŁĄD: 1000 OmniADD nie jest wspierany od ponad roku. Każdy posiadacz omni dostał na maila informacje że projekt został zakończony i nie będzie dalej wspierany. Ponieważ od początku OmniADA Kojot obiecywał że projekt nigdy nie zostanie zaprzestany w rozwoju, każdy użytkownik dostał możliwość przejścia na nowy soft pod nazwa OMNIFLASH w wersji HOME za darmo, moim zdaniem wyszło to na plus, i to właśnie OF miał być dalej rozwijany. Niestety na przejscie był limit czasowy, jezlei z niego nie skorzystałeś, Twoja strata, temat był wałkowany nie raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
positive Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Nie jest wspierany od roku, ale cały czas działał, a ten błąd pojawiał się też w przeszłości i był naprawiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 @positive, był naprawiany bo było wsparcie ;D CrediZilla.com | SiLoans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
positive Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 No to lipa straszna, ale nic tam. Może mi ktoś powiedzieć czy OmniFlash zastąpi mi ADD? tzn. czy będę mógł wykorzystywać go do tych samych celów, tzn. prywatne bazy precli itd. No i czy działa on sprawnie, na tyle, żeby nie trzeba było co tydzień pisać do supportu z błędami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Czy w OF jak się zmieniło ustawienia emaila (nowy) nagle nie zaczyna wyskakiwać Error while connecting to mailbox! ? Konto jest aktywne, zakładane w/g kiedyśnych wskazówek Kojotka, więc tu wszystko gra, zwłaszcza, że jest to po prostu kolejna subdomena. OF Installed version: 1.1 - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.