Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A czy mógłbym prosić o zerknięcie w otworzone przeze mnie zgłoszenie prywatne? Piotr aktywował mi 2-gą instalację OmniFlash miesiąc temu i teraz przy przedłużeniu pobrało środki z pay-pala, które jednak zostały na koncie omni, a licencja została zawieszona (w żaden sposób nie mogę jej aktywować)

A czy mógłbym prosić o zerknięcie w otworzone przeze mnie zgłoszenie prywatne? Piotr aktywował mi 2-gą instalację OmniFlash miesiąc temu i teraz przy przedłużeniu pobrało środki z pay-pala, które jednak zostały na koncie omni, a licencja została zawieszona (w żaden sposób nie mogę jej aktywować)

Mam podobny problem.

Konto doładowane, ale licencja zawieszona.

Piotr mi odpisał, że jutro pobierze pieniądze, ale już jest jutro, albo pojutrze, a nic się nie zmieniło.

Samodzielnie nie ma żadnej opcji, aby ją aktywować.

Jakby coś udało się zrobić proszę o kontakt.

Wymienię punkty z systemu na multikody do katalogów. Zainteresowany? Pisz na priv.

468x60.jpg

Spokojnie Panowie, niebawem Omni ruszy ponownie z kopyta.

Ja też mam nadzieje że ruszy, bo to soft który ma potencjał, trzeba go tylko rozwinąć i zbudować markę, a do tego mogą przydać się zadowoleni klienci :) Tak czy inaczej troszeczkę denerwuje brak reakcji supportu w bugtrackerze .

Wiem, że sporo nerwów schodzi jak support nie odpowiada, ale tak teraz jest i już niedługo wszystko się unormuje i wyjaśni w kwestii rozwoju OF. Będzie dobrze.

Masz jakieś przecieki, że się unormuje?

Wymienię punkty z systemu na multikody do katalogów. Zainteresowany? Pisz na priv.

468x60.jpg

Wiem, że sporo nerwów schodzi jak support nie odpowiada, ale tak teraz jest i już niedługo wszystko się unormuje i wyjaśni w kwestii rozwoju OF. Będzie dobrze.

Niby cierpliwość w SEO to cecha na wagę złota, ale ja chyba jej jednak nie posiadam :)

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Gdybym nie miał, to bym nie pisał.

Wydadzą OmniFlash 2.0 i trzeba będzie kupić upgrade. A teraz nie odpisują na bugtrackerze ponieważ są zapewne na wakacjach. Cierpliwość w SEO to rzecz święta ale Omni już dawno pokonało moją granicę wytrzymałości.

seowyszbanner.gif

Czy w OmniFlash ktoś zgłaszał pomysł (albo może udalo mu się skonfigurować) w ramach decaptcherów serwis imagetyperz.com?

Przy okazji ktoś wie może jaki jest adres do zgłaszania pomysłów w panelu? Z menu nie da się tam dostać, widzialem link w którymś ze zgłoszeń ten link, ale teraz gdzieś mi umknał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności