Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Czy w OmniFlash ktoś zgłaszał pomysł (albo może udalo mu się skonfigurować) w ramach decaptcherów serwis imagetyperz.com?

Przy okazji ktoś wie może jaki jest adres do zgłaszania pomysłów w panelu? Z menu nie da się tam dostać, widzialem link w którymś ze zgłoszeń ten link, ale teraz gdzieś mi umknał.

W moim zgłoszeniu był link "https://omnipanel.pl/propositions" ale niestety nie działa, tym samym od 28.05 support nie odpowiada

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witajcie!

Mam problem z modem "webmini - artykuły". Mianowicie gdy jestem w devconsole wszystko zaczyna się poprawnie, czyli dodaje mi do adresu url podany ciąg poniżej.

pzrf3jy3kjo9.png

Następnie wyszukuje formę "send" również poprawnie. Poprawnie też wypełnia wszystkie pola i powinien poprawnie wysłać i wypluć ciąg znaków "zobacz wpis", lecz tego nie robi, tylko wypluwa mi sam adres strony głównej webminiacza.

dd252q6l3o9n.png

Dodam iż robiąc ostatni krok, czyli wypełnienie pól i kliknięcie "Dodaj!" ręcznie, strona z wpisem zostaje wypluta poprawnie i znajduje się na niej napis "zobacz wpis", gdzie w przypadku automatu tego nie ma.

qy0wvy1xp1sb.png

Wie ktoś może jak to naprawić? Czy jest możliwość zmodyfikowania jednej linijki moda, aby uzyskać pożądany efekt? Bo ja już nie mam cierpliwości do modyfikacji :/

Dobra, nie zaczynajcie gadek takiego typu tylko pomagajcie coś... Chcecie narzekać to załóżcie posta "narzekanie na omniFLASH" i tam sobie piszcie. Ja go dobrze używam i też dobrze mi działa.

PS. nie wszystko zależy od programu, trzeba jeszcze troche własnej ingerencji.

@Mask, oczywiście że Ci pomogę. Poczekaj tylko zaloguję się do swojej instalacji OF. A, kurcze, zapomniałem, że przecież ona NIE DZIAŁA :). Mojego OF nie da się nawet zainstalować. Serwer spełnia wszystkie wymagania, a OF wypluwa "wrong license". Pobieram ją z OmniPanel, wgrywam, kasuję starą instalację z OP i dalej pupa. Tak więc zaraz jak się z tym uporam to zajmę się Twoim problemem :D. BTW Instalacja nie działa już od miesiąca. Kasa na dedyk jak zwykle zmarnowana.

seowyszbanner.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności