Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

pomoc od nich to jakas wpina!!!

Zaplac zeby ci pomogli z taka inicjatywa wychodza

10.07.2013, 12:37:13 został zgłoszony problem przy instalacji skryptu.

Ich wina bo to problem z sczytaniem licencji.

10.07.2013, 12:53:25 odpisali jakas glupowe ktora i tak wogole nie dzialala.

Proszę spróbować wgrać jeszcze raz z paczk instalacyjnej plik:

/assets/fancybox/jquery.fancybox.js

Fajnie ze ten plik jest.

Udało mi się znaleść go w necie i dograłem

10.07.2013, 13:07:08 odpisałem ze dalej jest problem

11.07.2013, 00:19:45 odpisali.

spróbuj teraz.

Fajne wrażenie odniosłem. Jesteśmy już na "ty"

11.07.2013, 08:12:30 odpisałęm ze dalej nie dziala

do tej pory czekam na pomoc ale widze ze maja klientow gdzies!!!!

serwer prawidlowo jest skonfigurowany

Portal MMORPG - Forum MMORPG

Największa społeczność graczy MMO. Wielki spis MMORPG.

Boty i hacki do gier MMORPG za free na forum

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam,

@bliker

przepraszam za przejście na "Ty", pisałem w pośpiechu. Z naszej strony wykryliśmy błąd polegający na tym, że licencje home OA przechodziły w status expires soon który nie pozwalał zrobić instalacji. Mimo poprawy tego dalej coś jest nie tak u Ciebie na serwerze lub u nas, nie mamy jednak za bardzo jak tego zlokalizować póki nie podasz danych dostępowych do serwera.

Dziś uaktualniliśmy skrypt omnipanelu, powinny zniknąć już problemy z generowaniem rachunków.

Zostały uaktualnione sposoby płatności. Od teraz każdy przelew trafia już na konto naszej firmy i dla nowych zakupów będą wystawiane faktury VAT. Rachunki zostają dla archiwalnych zakupów. Jeśli ktoś z Was ma na koncie jakieś środki to każdy zakup który zrealizuje z tych środków będzie miał na to wystawiony rachunek przez SEOP Limited. Faktury są tylko dla nowych płatności. Ceny podane na portalu są cenami brutto. Wygląda to jeszcze fatalnie wizualnie i ciężko się połapać, to jednak przejściowe.

@Flashu

Dziś aktualizowaliśmy OmniPanel. Aktualizacja OmniFlash jest praktycznie gotowa jednak wdrożymy ją prawdopodobnie dopiero na początku przyszłego tygodnia. Ciągle wyłapujemy jeszcze błędy w działaniu omnipanelu lub licencji i pracę opóźniają się ze względu na te poprawki

@pzcjnr - zastanowcie sie tez nad modelem abonamentu, bo to co sie dzieje obecnie w OF skutecznie mnie od niego odstraszylo.

Laczny abonament za dzialajacy program (tzw update, a naprawde korekty bledow) przekracza jego wartosc. Koyotek cos tam pisal ze te aktualizacje raz na rok sa wystarczajace do utrzymania programu, ale jak jest wiadomo. Jak nie zaplacisz 10 usd raz na jakis czas albo nie placisz stalego abonamnetu to nie ma opcji zeby ten program dzialal plynnie (chyba ze trafisz na wersje bez bugow akurat). Do tego abonament za mody i wszystko inne oraz platna pomoc techniczna. Dla mnie koszty "dzialania" tego programu sa skutecznie odstraszajace ;)

search_auditor_500x80_bf.png

@Rambo

W skrócie tak. Wynika to głównie z budowy systemu licencyjnego, a nie tego, że nie chcemy dać komuś update bugów za free. I tak będziemy musieli to zrobić.

@Paweł

Też dostrzegam ten problem. Wszystkie aktualne abonamenty i wersje omniflasha muszą ulec korekcie. Dobre wyważenie tego wszystkiego to dla nas wyzwanie na przyszły tydzień.

Widzę, że ktoś tu "oficjalnie" odpowiada, więc może również na omnipanel zacznie odpowiadać, bo w tej chwili OF dla mnie jest jak kawał nie powiem czego - nie mogę dodawać nowych akcji. Chyba, że nikt nie odpowiada na tzw. prywatne pytania, bo na poprzednie nikt też nie był łaskaw odpowiedzieć. A przecież abonament to również supoort. Choć w tym przypadku powoli przeradza się to w tragifarsę.

Ciesze się, że działalność została przeniesiona do Polski. Jestem przekonany, że nowy właściciel jest świadom kwestii działania na szkodę mojej firmy i usunie wpis który pojawia się podczas instalacji skryptu OmniFlash najszybciej jak to możliwe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności