Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

OF aktualnie nie obsługuje publikacji do seoków. Możesz napisać/zlecić napisanie moda/poczekać na jego wdrożenie, lub wybrać inny soft który ma to już wbudowane.

logo-sklepu-siteseo-sklep.png
Inwestycja w pozycjonowanie otwiera drogę do wielu nowych klientów – sklep.siteseo.pl « Sklep SEO.
Fora, zaplecza i NAPy - seospot.pl « Linkowanie

Przydatne może być oznaczenie (np. podświetlenie zielone/czerwone) na liście projektów informujące o tym które są jeszcze aktywne a dla których dodawanie zostało już zakończone.

logo-sklepu-siteseo-sklep.png
Inwestycja w pozycjonowanie otwiera drogę do wielu nowych klientów – sklep.siteseo.pl « Sklep SEO.
Fora, zaplecza i NAPy - seospot.pl « Linkowanie

Pytanie i prośba do Was - mam OF w wersji spadkowej po omniadd (swoją drogą korzystałem z omniadd przez króki czas, przez zawieszenie działalności SEO na rzecz czegos innego; ostatnio wróciłem do branży i próbuję odświeżyć wiedzę i narzędzia) i któryś raz z rzędu zrobiłem przymiarkę do próby skonfigurowania / wykorzystania go - i albo coś ze mną nie tak, albo moja wersja/licencja jest bez sensu, albo nie potrafię z niego korzystać...

I tu pytanie do Was (opórcz Kojotka ;):

- czy rzeczywiście jest sens kupować wersję pro+

- jakie jest Wasze rzeczywiste zdanie na tego softu (proszę o info na PW jak dyplomacja jest istotna)

- czy lepiej kupić OF w wyższej wersji, czy lepiej zainwestować w SB lub rumera?

Słowo o tym, czego tak naprawdę potrzebuję - szukam softu do solidnego i skutecznego linkowania zaplecz, z możliwością pingowania i weryfikacji czy wskoczyło i co do indexu gugla.

Po przeczytaniu (2 raz) wszystkich 100 stron tego wątku + obejrzeniu manuala Kojotka (chyba ze 3 razy) mam wrażenie, że jestem jeszcze wiekszym debilem, albowiem gdy za każdym razem próbuję "podejść" do tego softu, mam wrażenie że coraz mniej go rozumiem.

Do tego dochodzą rozmaite różnorakie opinie, co tym bardziej nie napawa optymizmem.

Alternatywnie, jest może ktoś (doświadczony w pracy na OF), kto za parę rozsądnych $$$ pomoże mi w konfiguracji tego potwora i podpowie, jak efektywnie z niego korzystać?

Podkreślam - rozsądne $$, bowiem propozycje niektórych tu wspomnianych za 100$/h raczej średnio widzę ;)

Panowie,

zwracam się ponownie z zapytaniem do społeczności / autorów i prośbą o pomoc.

1. Co zrobić aby harmonogram leciał z zadaniami do końca? Po zamknięciu doby wraca do góry i zaczyna od początku. Skutek: 3/4 projektów mi nie zdąży obsłużyć.

2. Jakie wartości mogę ustawić w overclockingu - posiadam serwer

Hex VPS 2048?

Dodam tam nic nie dziala a suport to kpina. Chcesz zeby ci pomogli to zaplac 25zl!!!

Zeby kase brac w suporcie omg.

Czekam juz od groma czasu zeby pomogli mi z instalacja bo z ich winy nei chce sie zainstalowac a tutaj figa.

Czekaj czekaj czekaj juz raz kupisz program to bedziesz dalej placic!!

Portal MMORPG - Forum MMORPG

Największa społeczność graczy MMO. Wielki spis MMORPG.

Boty i hacki do gier MMORPG za free na forum

Aha... (WTF?!?!?!)

OK, komentarze zbędne.

Dzięki Wam zaoszczędziłem sporo kasy i - jak widzę- nerwów.

Dzięki serdeczne.

Dodam tylko, że na PW tez dostałem spoooro odpowiedzi, i wykluczając 2 oferty płatnej pomocy - kazdy odradzał.

Oj Kojotek, pokochaj albo rzuć ten soft.

Hej,

Rozumiem, że każdy chciałby jak najszybciej otrzymać pomoc. Brak rozwiązania niektórych zgłoszeń nie wynika z faktu olewania kogokolwiek lub wymagania pieniędzy za pomoc tylko z niemożliwości natychmiastowego naprawienia tych rzeczy. By pracować efektywnie musimy układać wszystko w priorytety. Nie możemy rzucić całego planu bo komuś Lindexed przestał działać czy coś w tym stylu. Jak wiecie przejęliśmy Omni nie dawno, softy w jakim stanie są to każdy widzi. Nie jesteśmy w stanie wszystko naraz zrobić. Jeśli komuś coś nie działa to jego licencja zostanie przedłużona o ten czas w którym nie mógł z softu korzystać. Jeszcze troszkę cierpliwości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności