Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@pzcjnr

pisałeś "Mamy za dużo wersji OmniFlasha, nadmiar. Nikomu to zamieszanie nie służy. Prawdopodobnie sprowadzimy wszystko do 1 lub 2 wersji, podział oprze się w głównej mierze na modułach. Konkrety nie są jeszcze ustalone, musimy przeprowadzić głębszą analizę by nikt nie poczuł się stratny."

1. Kiedy można się spodziewać nowych wersji?

pisałeś "Dziś aktualizowaliśmy OmniPanel. Aktualizacja OmniFlash jest praktycznie gotowa jednak wdrożymy ją prawdopodobnie dopiero na początku przyszłego tygodnia. Ciągle wyłapujemy jeszcze błędy w działaniu omnipanelu lub licencji i pracę opóźniają się ze względu na te poprawki "

2. Czy aktualizacja została już przeprowadzona?

3.Jestem zainteresowany kupnem omniflash. Póki co na moje potrzeby wystarczy mi Wersja HOME+ (abonament miesięczny) i tutaj pytanie czy gdyby potrzebna byłaby mi Wersja PRO+ (abonament miesięczny) czy jest możliwość przejścia z HOME+ na PRO+ ?

Pozdrawiam

Posiadam 2 licencje OmniFlash'a. Pomimo subskrypcji abonament na obie kopie został właśnie zawieszony. Ostatnich wpłat nie widać też w Omnipanelu.

Dopisałem odpowiednie zgłoszenie w moim prywatnym zgłoszeniu w omnipanel "Opłata abonamentowa a posiadanie OmniFLASH\'a".

Bardzo proszę o pilną interwencję, bo sprawa powtarza się już kolejny raz (w zeszłym miesiącu abonamenty były też zawieszone mimo wpłaty, lecz po interwencji zostały odblokowane).

Pytanie jak uniknąć takich sytuacji w kolejnych miesiącach?

da sie w omniflash w pole url dodac wiecej niz 1 adres np w schemacie adres.pl#adres2.pl#adres3.pl

Da sie, ale trzeba to edytować w MODach i nie jako URL tylko inne pole, schemat {link|link2}

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

Mam problem z zasileniem konta, pieniądze wpłacone przez paypal a nie ma ich w omnipanel. Zgłoszone w bugtracker ale brak odpowiedzi. Proszę to sprawdzić gdyż jutro system zablokuje mi licencje, bo nie będzie miało z czego pobrać pieniędzy.

@Kor2en

Nowa wersja jest w przygotowaniu, nie zadeklaruje konkretnego terminu bo nie wiem jeszcze czy bym go dotrzymał. Pewna aktualizacja omnipanelu została już przeprowadzona ale to były drobnostki, te grubsze nie są jeszcze wdrożone. Co do ostatniego pytania niedługo nie będzie wersji PRO + Home + itp. Nadal będą jednak zachowane możliwości płacenia zdecydowanie mniej jeśli nie masz potrzeby używać wszystkich funkcji programu.

@madewith

Podaj proszę na pw link do tego zgłoszenia bo nigdzie nie widzę o takim tytule.

@janekszeryf

Naprawdę nie trzeba przypominać na forum o bugtrackerze, od Twojego zgłoszenia minęło ledwie 6 h, w tym 2 robocze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności