Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Mam apel do nowych właścicieli o stworzenie(jeśli nie od razu instrukcji) to przynajmniej skopiowanie choćby z tego wątku najważniejszych informacji o obsłudze. Babranie się w 108 stronach tutejszej pogawędki, w której pełno wycieczek osobistych lub oglądanie ponad 2 godzinnego filmu, nawet gdy jest podzielony na części to zwykła strata czasu , a wielu użytkowników OF już chyba wystarczająco go straciło. Samo narzędzie ma potencjał, ale będzie znacznie mniej narzekań na program, jeśli będzie jasno i czytelnie wytłumaczone jak się tym posługiwać. I powinien byc do tego dostęp z poziomu OF . na oddzielnej stronie , nie jako wątek tutaj ...

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

co do tego wątku, przeczytałem ostatnio zaległe 50 stron, prawie brak konkretnych informacji- szczerze nie polecam tego robić nikomu

jedynie film wchodzi w grę- poświęcić 2,5 godziny, ale mieć wszystko z grubsza opanowane

Ale film mógłby mieć trochę bardziej wartka fabułę. Momentami nawet dla mnie -laika- był trochę zbyt powolny, a czasem niektóre funkcje potraktował po łebkach. Zresztą bez dobrego pdf-a taki program nie powinien w ogóle być wypuszczony. Naprawdę wiele traci przez to, że nie ma dobrej instrukcji, bo gdy człowiek już się w niego wgryzie to naprawdę potrafi bardzo miło zaskoczyć. Ale dobry program bez dobrej instrukcji daje efekt w postaci 108 stron dyskusji, wielu zawiedzionych osób i złej renomy.

Niewiele da poprawienie funkcji , jeśli wciąż będzie wiele osób, które nie będą wiedziały jak właściwie one powinny funkcjonować.

I taka instrukcja powinna znaleźć się na stronie producenta, a nie w wątku , który ma tyle stron na forum... Mało to profesjonalnie wygląda ...

Przez pierwszy tydzień korzystania z omniflasha, klnałem na seo piotra każdego dnia. Od początku mówiłem że jest mega nieintuicyjny, teraz mogę powiedzieć ze program jest naprawdę prosty w obsłudze. Oczywiście soft nie jest idealny, ale wiem po sobie ze większość moich początkowych trudności wynikało z przyzwyczajeń z Publikera czy (na pewno nie seo)-addera, a nie z trudności obslugi narzedzia.

Aczkolwiek tez ponarzekam np. na brak konkretnych informacji na temat softu, jaka wersja co obsługuje. Jedyna informacja opisująca soft to pierwsza strona tego tematu, pisze na niej ze skrypt obsługuje katalogi PHPLD - niestety tego nie robi, pisze również ze wersja PRO ma automatyczne tłumaczenia - po zakupie okazało się że nie ma.

Wrócę z urlopu to udzielę się i zrobię instrukcje.

EDIT:

Pamiętajcie że Piotr K. zostawił niezły burdel oddając/sprzedając Omniflasha, wiec na pewno wszystkie problemy nie zostaną rozwiązane w kilkanaście dni.

Również mało profesjonalnie wygląda jeśli użytkownicy nie otrzymują tygodniami odpowiedzi na zgłoszenia, czy to na forum, czy na Bugtrackerz-e.

Panie neox,

Mimo, że właściciel się zmienił to nigdzie nie było powiedziane, że softy są ponownie dla Pana dostępne. Jest Pan klientem, którego nie obsługujemy.

Przez pierwszy tydzień korzystania z omniflasha, klnałem na seo piotra każdego dnia. Od początku mówiłem że jest mega nieintuicyjny, teraz mogę powiedzieć ze program jest naprawdę prosty w obsłudze. Oczywiście soft nie jest idealny, ale wiem po sobie ze większość moich początkowych trudności wynikało z przyzwyczajeń z Publikera czy (na pewno nie seo)-addera, a nie z trudności obslugi narzedzia.

Aczkolwiek tez ponarzekam np. na brak konkretnych informacji na temat softu, jaka wersja co obsługuje. Jedyna informacja opisująca soft to pierwsza strona tego tematu, pisze na niej ze skrypt obsługuje katalogi PHPLD - niestety tego nie robi, pisze również ze wersja PRO ma automatyczne tłumaczenia - po zakupie okazało się że nie ma.

Wrócę z urlopu to udzielę się i zrobię instrukcje.

EDIT:

Pamiętajcie że Piotr K. zostawił niezły burdel oddając/sprzedając Omniflasha, wiec na pewno wszystkie problemy nie zostaną rozwiązane w kilkanaście dni.

warto dodać że ludzie płacą za soft abonament kilka miesięcy a update nie widać. Sprawa kojotek_OX to idealny tutorial "Jak zarabiać w internecie" . Przynajmniej raz każdy dał się wy***** przez Kojotek_OX. .... jeśli masz wolne pln i nie wiesz co z nimi zrobić to najlepiej oddaj na fundację, inwestycja w Omni to wyrzucanie kasy w błoto.

Właściciel się chyba zmienił.

Ale arogancja nie.

Biorąc pod uwagę, że większość licencji zostało sprzedanych w Polsce i większość siedzi na PiO, sukces biznesowy raczej gwarantowany.

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Hej,

Naprawdę nie chce być arogancki, nic nie miałem do usera neox ale wystarczyło kilka godzin od zakupu, który zrealizował i miałem go już serdecznie dość. Także sorry, bierz Pan swoje pieniądze ale my z Panem współpracować nie chcemy. Wiem, że się denerwujecie bo pracę się przedłużają. Niestety łącznie z przejęciem firmy przejęliśmy również cześć programistów, którzy niestety nie spełnili oczekiwań i konieczna była ich wymiana. Do końca tygodnia powinniśmy skończyć omnipanel oraz wyeliminować w 100 % problemy z płatnościami, które czasem występują (paypal). Pozbyliśmy się już tego archaicznego rozwiązania z mailami, które trzeba było podawać i do których były przypisywane płatności.

Aplikacja została już też podzielona na nowe moduły, teraz pracujemy jeszcze nad uproszczeniem dodawania projektu. Niestety nie mogę wypuścić częściowego update bo aplikacja jest po prostu rozgrzebana cała i wygląda jak kupa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności