Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@pzcjnr - tak myśląc PR-owo, po zmianach mógłbyś stworzyć nowy wątek z omniflashem :)

bo avatar kojota w nagłówku źle się kojarzy, pierwszy post już się zaśmierdział, no i wartości ten wątek za bardzo nie ma ;)

Jest jakiś "roadmap" czy na razie bez większych konkretów. Nowy wątek z 1 postem opisujący zmianę właściciela plany itp był by wskazany.tu jest 110 stron już praktycznie o niczym.

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

Tak jak piszecie dużo dużo nikomu nie potrzebnych postów. Połowa z nich to temat Kojotka, którego już długo nie ma i może już nie będzie...

@pzcjnr zacznij najlepiej nową historię, wdróż poprawki programu i stwórz nowy wątek, w którym będzie mowa o rzeczach potrzebnych!

@pzcjnr zobacz jeszcze te pytanie link

Pozdrawiam

Witam,

Czy macie też problemy z omniTXT ? Podczas tworzenia projektu dodaję teksty z omniTXT wraz z synonimami i nie wypełnia mi okienek na teksty. Zjadło mi już 12 punktów za teksty a rezultatu brak.

Pozdrawiam.

Mam to samo....omniTXT w ogóle nie działa mi w OF. Pisałem już do supportu, pisałem na bugtrackerze, ale nie mam odpowiedzi :(

A robota czeka....

multikonto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności