Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

A ja z kolei proponowałbym w końcu możliwość hurtowego działania na "bazie publicznej" podstawowej w OF. Kiedyś babrałem się tym klikając pojedyncze adresy do wyrzucenia, a potem bezmyślnie po jakimś czasie nadpisałem bazę i stwierdziłem że pojedynczo i na piechotę drugi raz nie mam ochoty ;) jej czyścić... Chyba, że ktoś ma sposób, jak to zrobić na plikach w OF? Będę wdzięczny za sugestie.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam :),

jako że nie bardzo wiem gdzie teraz problemy zgłosić, zapytowuję niniejszym w wątku, czy od wczoraj nikt nie ma problemów z OF? Nie wiem gdzie leży problem bo OF mi się ładuje i działają wszystkie opcje oprócz edycji projektu :/ ...

Po wejściu do projektu górne menu (niebieskie) działa z opcjami ale tekstów w projekcie nie da się edytować ani dodawać nowych...

Pozostałe funkcje działają bez zarzutu. Problem niezależny od przeglądarki (sprawdzałem na IE, FF i Chrome)... Będę wdzięczny za pomoc/podpowiedź.

Dla mnie to jest jeden wielki problem. A teraz to nawet do omnipanelu nie mogę się zalogować. Pewnie bym się nie mógł dopominać by to to w końcu działało. A support to taki sama tragedia jako poprzednio - klient jest widać problemem. Niestety, by sobie ułatwić opłaciłem za rok. I chyba teraz zacznę dopominać zwrotu za coś co u mnie kompletnie nie działa.

Z omnipanelem coś pewnie kombinują...

A wystarczyłaby krótka informacja o pracach i nie byłoby tego narzekania ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

to jeden z niewielu tematów na PiO, gdzie 111 stron jest poświęcone narzekaniu

nowy właściciel powiedział, że będzie aktualizacja softu, licencji i co za tym idzie pewno panelu- dajcie mu szansę

święto dziś narodowe, kościelne- zróbcie sobie dzień wolny od seo :)

Jest nowe, ale póki co właściwie po staremu. Rzadko wypowiadam się krytycznie o softach, wiedząc jak tu sprawy są złożone i niejednoznaczne, ale omniflash przekroczył granicę, szczególnie w moim przypadku, gdy od ponad miesiąc jest martwy u mnie. Piszę, a i tak wszystko po staremu. Nikt nawet d...y nie ruszy, żeby cokolwiek odpisać, nie mówiąc o naprawieniu. Nie wiem więc czy czegoś dobrego można się spodziewać.

Tak, ten wątek to powinien się raczej nazywać ściana płaczu. A zapowiedzi nowego właściciela mam głęboko, gdzieś jeśli nie potrafi szanować klientów odpowiadając choćby jednym zdaniem czy też przepraszając za niedogodności. Często to wystarcza. A tu tradycyjne zamiatanie po dywan.

ale to narzekanie nic nie daje, a wy dajcie szansę nowemu właścicielowi, wiecie jak Omniflash działał- do poprawy jest dużo

ciężko wymagać od nowego właściciela by przyszedł i wszystko od razu naprawił jak czarodziejską różdżką, poczekajmy zobaczymy

Hej,

Logowanie na omnipanel dzisiaj - to akurat moja wina, przepraszam. Dziś niestety nie ma kto mi tego poprawić.

Co do softu - podmianka omnipanelu nie miała związku z flashem problem jest więc narazie nie zlokalizowany. Jutro będziemy szukać.

ŁŚ

Dam wam wskazówkę być może ma to coś wspólnego z omnitxt. Mam jeszcze licencje omnispeeda i tam dodawanie i edycja projektu działa jak należy.

Ale gdy przechodzę do zakładki dodatki->omnitxt wywala masę błędów takich jak:

Symfony \ Component \ HttpKernel \ Exception \ NotFoundHttpException

Controller method not found.

A jak wiadomo we flashu można z omnitxt korzystać już na poziomie edycji i dodawania projektu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności