Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Ale u mnie to martwe z omnitxt nie korzystam w ogóle. A że te problemy nie są związane z omnipanelem to dla mnie nie nowina, bo matwość mojego of trwa już ponad miesiąc.

Czas właścicielowi nowemu to ja dałem, ale to nie zwalnia z przestrzegania dobrych obyczajów i odpowiadania na zapytania, szczególnie, że ja również za taką usługę zapłaciłem. I co mnie mają obchodzić kłopoty sprzedającego usługę? Żeby choć napisał coś w stylu - przepraszamy, prosimy o cierpliwość itp. itd. W większości przypadków to wystarcza klientowi. Ale sprzedawca musi mieć pojęcie o obsłudze klienta i podstawowych dobrych obyczajach. I mnie nie irytuje nawet fakt, że soft nie działa, ale to, że jestem kompletnie olewany za własne pieniądze!

Zresztą firma, jak widzę na nowej stronie i nie mylę się, jest ta sama,, więc nie wiem jak to rozumieć i czego się w istocie spodziewać..

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zresztą firma, jak widzę na nowej stronie i nie mylę się, jest ta sama

Wskoczył stary regulamin przypadkiem. Firma się zmieniła. Ta aktualizacja, która dzisiaj przebiegła na omnipanel jest wynikiem błędu i wcale nie miało jej być w tym dniu no ale mleko się wylało, jutro trzeba posprzątać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności