Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
My nie wysyłaliśmy żadnego mailingu.

Mi to zupełnie nie przeszkadza oczywiście,

ale mailing poszedł z domeny omniworld.pl

wiec chyba to wy jego puszczaliście.

kady wyraża zgodę na dostana mailingu, wiec ja nie widzę nic dziwnego że takie mailingi idą.

g2u9.jpg

ale mailing poszedł z domeny omniworld.pl

wiec chyba to wy jego puszczaliście.

kady wyraża zgodę na dostana mailingu, wiec ja nie widzę nic dziwnego że takie mailingi idą.

A IP się zgadza? Ja widzę, że poszło z www.seop.pl. Każdy wie chyba, że from pole można ustawić dowolnie :P

@MaxPan

Mailing nie był wysyłany przez nas. Domena omniworld.pl mimo, że ma w nazwie "omni" nie należy do nas, ona nie była przejęta przy sprzedaży. Dla nas nie było sensu kupować tych wszystkich domen omni to omni tamto.

Z tego co rozmawiałem z Kojotkiem to baza do której wysyłał to jego prywatna baza, pochodzi z jego bloga, szkoleń, klientów z allegro itp

zasugerowałem sie 301 na domene

https://www.omnipanel.pl/

, tak jak napisałem mi to zupełnie nie przeszkadza ale myślałem że ktoś bez Twoje wiedzy puszcza mailingi podpisuje się OmniWorld, a Ty mówisz że nie puszczałeś nic :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności