Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Może ktoś podać jakiś aktywny kontakt do obecnego autora? Napisałem do nich i niestety od kilku dni nie otrzymałem odpowiedzi.

Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014].

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dziękuje ale już robiłem wg tego i mi nie działa zapewne coś źle robię , a że mam mało czasu potrzebuje pomocy kogoś kto mi to zrobi tak jak trzeba ,oczywiście odpłatnie, bardzo szkoda mi czasu bo wszystko już leży ponad dwa tygodnie więc bardzo proszę o pomoc .

Demotywatory Najlepsze Demotywatory

Serwery Cs Sieć Serwerów Counter Strike

Dziękuje ale już robiłem wg tego i mi nie działa zapewne coś źle robię , a że mam mało czasu potrzebuje pomocy kogoś kto mi to zrobi tak jak trzeba ,oczywiście odpłatnie, bardzo szkoda mi czasu bo wszystko już leży ponad dwa tygodnie więc bardzo proszę o pomoc .

Pisz na priv z czym masz problem i co chcesz zrobić.

Wymienię punkty z systemu na multikody do katalogów. Zainteresowany? Pisz na priv.

468x60.jpg

Witam

Chciałem dokonać z OA do OF (darmowej) jednak na drugim punkcie instalacji nie mam możliwości jej kontynuacji. Nie widać żadnych produktów. W OmniPanel również nie widze żadnej możliwości aktywacji OF dotyczącej darmowej migracji z OA. Proszę o pomoc co dalej robić.

Pozdrawiam

Witam

Chciałem dokonać z OA do OF (darmowej) jednak na drugim punkcie instalacji nie mam możliwości jej kontynuacji. Nie widać żadnych produktów. W OmniPanel również nie widze żadnej możliwości aktywacji OF dotyczącej darmowej migracji z OA. Proszę o pomoc co dalej robić.

Pozdrawiam

Zacytuje maila od P. Kipera:

"Aktualizację należy dokonać do 15/03/2013"

Niestety po tej dacie, zniknęła opcja update w panelu.

EDIT:

Ktoś ma jakieś info na temat postępów projektu? Cokolwiek?

Hej,

Czarny jeśli masz jakieś wątpliwości co do mojej tożsamości zapraszam do Krakowa na spotkanie.

Nie przeliczyliśmy swoich możliwości, jedynie okazało się, że jest do posprzątania większy syf niż z początku się wydawało. Zastanawiam się czy wypuścić Wam aktualizacje w najbliższych dniach (dużo będzie źle działać) czy poczekać i wypuścić dopiero jak soft będzie działał jak należy.

Hej,

Czarny jeśli masz jakieś wątpliwości co do mojej tożsamości zapraszam do Krakowa na spotkanie.

Nie przeliczyliśmy swoich możliwości, jedynie okazało się, że jest do posprzątania większy syf niż z początku się wydawało. Zastanawiam się czy wypuścić Wam aktualizacje w najbliższych dniach (dużo będzie źle działać) czy poczekać i wypuścić dopiero jak soft będzie działał jak należy.

Sugerujesz "ustawke", czy bardziej cywilizowane spotkanie :) ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności