Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiam się czy wypuścić Wam aktualizacje w najbliższych dniach (dużo będzie źle działać) czy poczekać i wypuścić dopiero jak soft będzie działał jak należy.

dokładnie taki sam tekst czytałem w tym temacie ok miesiąca temu, dejavu ?

czy któryś z miłych i zapracowanych panów od supporta mógłby sprawdzić czy mi flash nie działa od 2 dni? mały problem ale jednak niepozwala mi korzystać z flasha, bo zamsist flasha mam błąd który pdalem z temacie na bugtruckere.

chciałbym móc korzystać z softu który opłaciłem, było by miło....

https://omnipanel.pl/bugtracker/909

Podejrzewam że z tym nic nie zrobisz. Sam miałem ten problem 1,5 miesiaca temu, support nie pomógł, bazy nie udało mi się odzyskać żadnym sposobem. Za to nauczyłem się robić automatyczny backup bazy co 24h :)

Zreszta tak jak pisalem na bugtrackerze, zerknij do phpmyadmin i sprawdz czy tabele sa "in Use"

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

sa in use, co w ziazku z tym ? reinstalacja flasha?

odpalalem install ale nic nie pomaga.

ja tez mam backypy co 24h ale to nic nieda bo na bugtruckerze czekam na pomoc juz 2 dni wiec baza z wczoraj jest taka sama jak dzisieja , juz zbledem.

To zapomnij o bazie danych, utwórz nową i na domenaomniflash.pl/install.php podaj nowe dane (nowa baza danych) i wykonaj instalacje. Wszystko zacznie znów działać, ale projektów i bazy danych nie zobaczysz. Pisz do @pzcjnr na priv, ze masz zgłoszenie na bugtracker, może akurat uda się coś zrobić. Ja już sobie podarowałem.

Ustaw/Załatw sobie gdzieś backup bazy danych, mi tak skrypt wysypał się 2 razy, drugi był bardzo bolesny.

To zapomnij o bazie danych, utwórz nową i na domenaomniflash.pl/install.php podaj nowe dane (nowa baza danych) i wykonaj instalacje. Wszystko zacznie znów działać, ale projektów i bazy danych nie zobaczysz. Pisz do @pzcjnr na priv, ze masz zgłoszenie na bugtracker, może akurat uda się coś zrobić. Ja już sobie podarowałem.

Ustaw/Załatw sobie gdzieś backup bazy danych, mi tak skrypt wysypał się 2 razy, drugi był bardzo bolesny.

malo optymistyczna wersja ;]

dzieki za odpowiedz, zobaczymy napisalem do @pzcjnr moze sie zlituje, chyba ze geralnie maja gdzies klientow i byle by abonamen lecial ;] zobaczymy.

malo optymistyczna wersja ;]

dzieki za odpowiedz, zobaczymy napisalem do @pzcjnr moze sie zlituje, chyba ze geralnie maja gdzies klientow i byle by abonamen lecial ;] zobaczymy.

No bardzo nie optymistyczna, jak by Ci sie udalo cos odzyskać, daj znać :) moja uszkodzona baza tez gdzies tam lezy. Co do backupu to co 24h mi tworzy zrzut z datą, wiec mam kopie z każdego dnia, na wszelki wypadek.

Unikam pisania w wątkach innych firm, ale myślę że mogę tutaj trochę pomóc.

Dla osób, które zainteresowane są pewniejszymi backupami rozwiązaniem będzie ten skrypt:

https://websiteprotector.pl/

Z nim koledzy nie mielibyście takich problemów. Jeśli ktoś potrzebuje więcej licencji to cena również jest znacznie niższa.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Jak czytam, to cieszę się że zatrzymałem się na wersji 1.09 i póki co OF śmiga bezproblemowo. Ciekawi mnie, czy nowy właściciele zrobią z OF porządny kombajn i dojdzie dodawanie np. do seokatalogów (z obsługą płatnych grup itp.). Byłoby fajnie, ale na razie czekam wraz z innymi ;)

Mam też pytanie ogólne - czy ktoś próbował może napisać moda pod dodawanie do skryptu Arfooo? Z moich wyliczeń wynika, że będzie przynaumniej ok. 1000 w miarę wartościowych adresów na tym skrypcie, w tym nawet dość sporo polskich :). Chętnie zakupiłbym, bo o dodawarkę do arfooo nikt się dotąd nie pokusił...

Ciekawi mnie, czy nowy właściciele zrobią z OF porządny kombajn i dojdzie dodawanie np. do seokatalogów (z obsługą płatnych grup itp.). Byłoby fajnie, ale na razie czekam wraz z innymi

smiem w to watpic, nowy wlasciciel ma bardziej wyjjjj, na klientow niz chyba stary ;]

omni flash mi nie dziala juz 4 dni, a na bugtruckerze support omija moj watek szerokim lukiem, taktyka jakby nigdy nic ;]

tak wiec zaczynam dochodzic do wnioskow ze inwestowanie w flasha to strata pieniedzy i czasu...

Ciekawi mnie, czy nowy właściciele zrobią z OF porządny kombajn i dojdzie dodawanie np. do seokatalogów (z obsługą płatnych grup itp.). Byłoby fajnie, ale na razie czekam wraz z innymi

smiem w to watpic, nowy wlasciciel ma bardziej wyjjjj, na klientow niz chyba stary ;]

omni flash mi nie dziala juz 4 dni, a na bugtruckerze support omija moj watek szerokim lukiem, taktyka jakby nigdy nic ;]

tak wiec zaczynam dochodzic do wnioskow ze inwestowanie w flasha to strata pieniedzy i czasu...

Ja się chyba przejdę w przyszłym tygodniu do tej firmy, @pzjnr zapraszał :) Może ujrzę rąbek tajemnicy na temat etapu prac. Maja jakąś siedzibę firmy?

@opole28 - zgadzam się z poprzednikiem. Generalnie po zakupie tego softu możesz w aptece kupić coś na uspokojenie... dużo ... ponieważ wydawca oprogramowania ma w głębokim ale to bardzo głębokim poważaniu wszystkie prośby, zgłoszenia błędów itp. To że soft nie działa poprawnie od kilku miesięcy to też nie problem dla wydawcy, nie poczuwa się nawet do przeprosin za wszelkie awarie i niedomówienia. Generalnie żenada ! żenada ! żenada !

Kilka wniosków:

- jakość działania softu średniawa, coraz gorsza

- naprawa błędów czasowo dąży do nieskończoności

- odpowiedź supportu na zgłoszenia trwa tyle co oczekiwanie na rezonans magnetyczny w NFZ

- podobnie jak ZUS chętnie biorą pieniądze ale... "emerytury z tego nie będzie"

- po przeczytaniu niektórych postów można odnieść wrażenie jak by wydawca robił łaskę i przysługę, że sprzeda to "oprogramowania" pisząc dodatkowo na forum , że pana "ABCD" już nie obsługujemy :/ żenada!

- płacenie comiesięcznego abonamentu za brak aktualizacji i soft w ciągłym "rozwoju" średnio się opłaca

W czasach gdzie ciężko coś sprzedać, a klient powinien być szanowany i przede wszystkim powinien otrzymać to za co zapłacił tutaj zatrzymano się w ewolucji handlowej dobrych naście lat temu. Firma, która rzekomo ma siedzibę w Polsce w moich odczuciach powinna mieścić się gdzieś TUTAJ być może tam ktoś bezie akceptował takie zachowania.

Nie są to moje wymysły to jedynie wielomiesięczna analiza postępowań i oczekiwań na to aż coś się zmieni, bez znaczenia czy był to stary czy nowy właściciel oprogramowania rezultat taki sam. Zakładam, że podobnie sądzi wielu forumowiczów, i że zgodzę się z moim zdaniem. Wieczne zwodzenie i obietnice nie utrzymają rzeszy klientów przy tym produkcie.

Może ta wypowiedź da również do myślenia twórcom oprogramowania, może coś zmieni się na lepsze...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności