Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

projekt juz totalnie olali, a i flash cos nie dziala, po tygodnowym oczekiwaniu na support przeistalowalem flasha, ale teraz juz kompletnie niczego nie dodaje ;]

skutecznosc na poziomie = 0

temat jak dla mnie do odpuszczenia, juz nawet autor, nowy wlasciciel sobie dali spokoj z flashem wiec chyba nadeszla pora abym i ja odpuscil ;]

Co wam nie działa w omniflashu? Dodawanie i tworzenie modów działa, linki wiec mozna spokojnie zbierać . Jedyne co mnie denerwuje, ze updatu i poprawienia niektoryhch bledow nie było z pół roku a za cos sie niby placi abonament

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

Hej,

Nie odpuściliśmy sobie softu. Wręcz przeciwnie, prace od października zostały zintensyfikowane podwójnie. To prawda, że z większością problemów, które aktualnie występują nie wiele możemy zrobić bo tamta wersja jest bardzo zbugowana i części rzeczy się nie da naprawić ot tak, musielibyśmy wypuścić aktualizacje całego programu. Wszyscy którzy borykają się z problemami i nie mogą używać OF otrzymają po updacie przedłużony czas licencji za okres w którym im nie działało. Przypuszczam, że aktualizacja wyjdzie do 15 paź 2013.

ŁŚ

Hej,

Nie odpuściliśmy sobie softu. Wręcz przeciwnie, prace od października zostały zintensyfikowane podwójnie. To prawda, że z większością problemów, które aktualnie występują nie wiele możemy zrobić bo tamta wersja jest bardzo zbugowana i części rzeczy się nie da naprawić ot tak, musielibyśmy wypuścić aktualizacje całego programu. Wszyscy którzy borykają się z problemami i nie mogą używać OF otrzymają po updacie przedłużony czas licencji za okres w którym im nie działało. Przypuszczam, że aktualizacja wyjdzie do 15 paź 2013.

ŁŚ

w takim razie czekamy niecierpliwie. w moim przypadku ten update bedzie oznaczal "byc albo nie byc" dla mojego dalszego abenamentu flasha.

@pzcjnr - nie biierz tego co jest ponizej do siebie, ale akurat jestem w nastroju na tlumaczenie z polskiego na nasze ;)

> Nie odpuściliśmy sobie softu. Wręcz przeciwnie, prace od października zostały zintensyfikowane podwójnie.

czyli od wczoraj ;)

> To prawda, że z większością problemów, które aktualnie występują nie wiele możemy zrobić

to wiemy, wspolczujemy

> bo tamta wersja jest bardzo zbugowana i części rzeczy się nie da naprawić ot tak,

wspolczujemy bardziej, ale widzialy galy co braly

> musielibyśmy wypuścić aktualizacje całego programu.

na to wszyscy od lutego licza

> Wszyscy którzy borykają się z problemami i nie mogą używać OF otrzymają po updacie przedłużony czas licencji za okres w którym im nie działało.

to od razu przedluzcie wszystkim, nie znam za wielu co im dzialalo :)

> Przypuszczam, że aktualizacja wyjdzie do 15 paź 2013.

wszytkim tego zycze

search_auditor_500x80_bf.png

Działał, działał i nagle przestał, bo coś go boli, widzę ekran logowania, podaję hasło i pyk

[b]	Unhandled Exception[/b]

[b]	Message:[/b]

Error rendering view: [dashboard.index]

Cannot use string offset as an array
[b]	Location:[/b]

/var/www/vhosts/*/*/panel/storage/views/512aec84a495e5d9b284b3b27ecb1918 on line 172

Trzeba tam wychaczyć kod który pobiera jakieś feedy z bloga omni

<?php if (! empty($omniblog_feed)): ?>
<?php foreach ($omniblog_feed['channel']['item'] as $item): ?>
<tr>
<td>
<a href="<?php echo $item['link'] ; ?>" target="_blank"><?php echo $item['title'] ; ?></a>
<small class="pull-right"><?php echo date('d.m.Y', strtotime($item['pubDate'])) ; ?></small>
</td>
</tr>
<?php endforeach; ?>
<?php endif; ?>

... Wszyscy którzy borykają się z problemami i nie mogą używać OF otrzymają po updacie przedłużony czas licencji za okres w którym im nie działało.

czyli rozumiem, że wszyscy? Taki zabieg poprawiłby może trochę wizerunek firmy, ja osobiście straciłem możliwość aktualizacji jakiś czas temu zostając z nie działającymi poprawkami, płacić za kolejne jakoś ochoty nie mam, bo też nie możecie zapewnić, że będzie to na 100% działać, takich osób jest zapewne wiele, w związku z tym, te "wszyscy" to nie głupi pomysł.

Poza tym wyprostowała by się nieco sprawa z tym zamotanym licencjonowaniem, które defakto zniechęciło także wiele osób, może nawet bardziej, niż nie działający produkt.

Ale to tylko takie wolne dywagacje. ;) Osobiście moje zaangażowanie co do tegoż produktu jest bliskie zeru, więc nawet jak to nie będą wszyscy, to nie koniec świata dla mnie :) .

Życzę powodzenia, bo się na pewno przyda!

Pozdrawiam.

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Po aktualizacji możecie się spodziewać wersji, którą będziemy w stanie aktualizować i poprawiać już na bieżąco.

Będzie tam zmieniony podział modułowy, będzie zmieniony system licencyjny, zmieniony sposób tworzenia projektu i dodawania do harmonogramu. Mody zyskały dodatkowe funkcjonalności. Harvester też rozbudowany. No i nowy wygląd. Jeszcze nie dopracowany ale ch*j z tym narazie.

Gratisowe otrzymają wszyscy Ci, którzy zgłoszą się do tego i to co mówią będzie można potwierdzić ich zgłoszeniami na omnipanelu lub czymkolwiek innym sensownym. Nie będziemy robić jakiegoś problemu z tym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności