Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Aktualizacja z OmniSPEED do OmniFLASH - Aktualizacja możliwa do wykonania za FREE do 15/02/2012

Kojotek nie mógłbyś wydłużyć tego okresu. Chcę się przesiąść z Speeda na Flasha, ale z tego co czytam to na razie jest jeszcze sporo problemów z jego podstawową obsługą.

Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Aktualizacja z OmniSPEED do OmniFLASH - Aktualizacja możliwa do wykonania za FREE do 15/02/2012

Kojotek nie mógłbyś wydłużyć tego okresu. Chcę się przesiąść z Speeda na Flasha, ale z tego co czytam to na razie jest jeszcze sporo problemów z jego podstawową obsługą.

Przyłączam się do prośby.

Kwestia projektów - w OA był opis i opis dla blogów. Jak prawidłowo sporządzić projekt z opisami w OF?

Mamy:

Summary - streszczenie

Description - opis

About - ?

Links - ?

Rozumie, że summary = krótki opis, description = szczegółowszy opis, a links i about? Czy linki dalej zamieszcza się w tekście jak w OA przez <a href> czy podaje w "links", co z anchorami? I skąd OF będzie wiedział, jak zrobię przykładowo 3 opisy i 2 arty, że arty ma dodawać do WP, a nie losowo z wszystkich opisów? Cierpię na brak tutoriala ciąglę ;) ...

summary - krótki opis

description - długi opis

about - o autorze (do artykułów)

links - coś jak linkpremium, jeden link w html na linijkę i podmienia w tekstach słowo [link] na podany link. Linki zamieszcza się w HTMLu, tak samo jak w OS.

Dodawanie zadań w Schedule jest strasznie czasochłonne. Nie można dać jednego przycisku typu "dodaj wszędzie gdzie się da"? Teraz muszę wybierać listę i dopasowywać do niej skrypt a następnie dodać i wracać kolejny raz do projektu by wszystko powtórzyć dla innej listy.

Przydałaby się informacja na temat formatu list jaki należy wprowadzać do programu. Przykładowo czy dla EE należy podawać bezpośrednio adres do rejestracji? Czy może wystarczy przykładowa podstrona z użytkownikiem?

Czy OF będzie rejestrował konta w BuddyPress?

Gdzie można filtrować istniejące listy? Chciałbym usunąć przykładowo WP gdzie nie udało utworzyć się konta. W OS było to banalnie proste. Tutaj nie mogę znaleźć takowej informacji.

Jest już możliwość tworzenia powiązań pomiędzy bazami, a modem, więc prawdopodobnie pojawi się opcja szybszego dodawania do harmonogramu.

EE wymaga w tej wersji adresu bez parametrów.

Tak.

Dzisiaj będzie ta opcja.

Changelog by się przydał gdzieś przy aktualizacji, bo aktualizacja za aktualizacją, a nie wiadomo co się zmienia.

Jest w pliku CHANGELOG.txt, dodam wyświetlanie go do flasha.

Dlaczego przy wyborze samego "post" przy WordPress próbuje dodawać do adresów przy których nie ma utworzonego konta? Czy nie lepiej gdyby próbowało dodawać tylko do tych precli gdzie udało nam się stworzyć wcześniej konto?

Tak, byłoby lepiej i dzisiaj to będzie poprawione.

Mnie to zastanawia, jak poprawnie wyeksportować adresy url, aby dodać je do bazy...

Źródło strony :).

Mam pytanie odnośnie baz. W OmniSpeedzie była opcja pobrania tych dodatkowych baz (poza podstawową 9ką), jak np. BuddyPress. Jak teraz mogę pobrać tamte listy?

Dzisiaj będzie dodane.

W modach jest możliwość doinstalowania

Przy większości funkcji mam:

Unhandled Exception (..)

Proszę zgłosić przez OmniPanel z adresem instalacji.

Opłaca się przejść już z OS do OF jeśli chodzi o skuteczność ?

Skuteczność dla skryptów PHP jest taka sama jak w Omnispeedzie, różnice są w modach.

Czołem. Ja mam pytanie odnośnie filtrowania/kolejności dodawania. Czy jest możliwość ustawienia projektu, tak aby był dodawany do wybranego skryptu, np. wyłącznie o PR3+? Lub od najwyższego PageRanku, TR, lub wieku domeny precla/kat?

Nie mam dostępu do softu jeszcze.

Pozdrawiam, Krzysiek

Czołem. Ja mam pytanie odnośnie filtrowania/kolejności dodawania. Czy jest możliwość ustawienia projektu, tak aby był dodawany do wybranego skryptu, np. wyłącznie o PR3+? Lub od najwyższego PageRanku, TR, lub wieku domeny precla/kat?

Nie mam dostępu do softu jeszcze.

Pozdrawiam, Krzysiek

Tylko jeśli wcześniej podzielisz sobie listę i zrobisz kilka baz, np. w każdej inny PR.

Chciałbym się dowiedzieć jaka u mnie wersja OF - OmniFLASH PRO czy OmniFLASH PRO (OA)?

U mnie była wymiana z OA do OF.

Mam w panelu OmniFLASH Pakiet PRO.

Pytam, ponieważ z tymi zestawieniami oraz późniejszymi tłumaczeniami całkowicie zaplątałem się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności