Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Hej,

Nie odpuściliśmy sobie softu. Wręcz przeciwnie, prace od października zostały zintensyfikowane podwójnie. To prawda, że z większością problemów, które aktualnie występują nie wiele możemy zrobić bo tamta wersja jest bardzo zbugowana i części rzeczy się nie da naprawić ot tak, musielibyśmy wypuścić aktualizacje całego programu. Wszyscy którzy borykają się z problemami i nie mogą używać OF otrzymają po updacie przedłużony czas licencji za okres w którym im nie działało. Przypuszczam, że aktualizacja wyjdzie do 15 paź 2013.

ŁŚ

Czy już jutro będzie ten dzień?

Skoro 2 tygodnie temu padła deklaracja na dzisiaj, to myślę że te pera błędów nie zajmie kolejny miesiąc tylko dzień-dwa?

W ogole @pzjnr, Czy to takie trudne napisać że aktualna wersja softu jest z***a i nie prowadzicie dla niej supportu żeby nie opóźniać nowej wersji? Nikt by sie nie wk***ł że na bugtrackerze nikt nie odpisuje, a większość problemów rozwiązywało by sie reinstalacją, bez proszenia i łudzenia się że "ktoś" łaskawie odpowie. Jeżeli nie macie w planach odpowiadać na problemy/pytania/prosby uzytkownikow softu to szkoda waszego czasu na wydawanie nowej wersji z której nikt nie bedzie korzystać.

Co prawda to prawda, nie za często zabieram głos, ale uczciwie napiszę, że jedynie z OF nie mam na szczęście problemu - po przeczytaniu sprawdziłem OmniPinga, który aktualnie również leży z błędem jak powyżej w postach. Nowi właściciele - źle zaczęliście, a w dodatku inne softy dogoniły już parę pomysłów, jak np. mody i za chwilę sami będziecie sobie w brodę pluli, że zamiast podnieść fachowość i support na wyższy poziom - położyliście wszystko. Ceny softów nie są teraz masakryczne, a przesiąść się zawsze można. Ile można czekać, żeby chociaż dowiedzieć się kiedy, ile i za co będzie się płacić? Podobno Polacy lubią się przywiązywać do stałej współpracy, a branżą seo wymaga cierpliwości, ale już bez jaj... Nie rozwalajcie wszystkich softów w działaniu, bo to najbardziej wkurza, prędko róbcie dobre drugie wrażenie, bo pierwsze hmm... a stracicie przede wszystkim Wy - sami widzicie że softy mają spory kredyt zaufania, więc i ja przedłużam swój ;) o... ...jeszcze trochę.

Mial byc 15 teraz juz mowa o poslizgu bez podawania jakiejkolwiek daty, czyli to samo co sie ciagnie juz kilka miesiecy, masakra, dobra milo bylo z omni flash, ale tak jak mowilem dzisiejszy dzien jak dla mnie mial byc decydujacy czy warto sie w flasha dalej bawic czy nie. sami sobie odpowiedzcie, ja sobie juz daje spokoj z tym czekaniem i marnowianiem pieniazkow na cos co nie dziala. i dzialac raczej nie bedzie, a znalazlem fajna alternatywe moze nie w 1 narzedziu a w 3 ale za to w supportem i dzialajacych ;]

pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności