Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam

Przyłapany na gorącym uczynku :P

Przypomnę tylko taki drobny fakt koledze że "kojotek" mówił nie raz i nie dwa że narzędzia typu ahrefs są g..o warte więc kojotek nie wydaje kasy tam gdzie nie musi - po za tym biedny jestem i nie stać mnie na rachunki a co dopiero na ahrefsa

Pozdrawiam

Piotr Kiper

PS: Widzę że dalej szukamy taniej sensacji ale muszę was zmartwić nic z tego nie będzie

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Czy Kojotek to pzcjnr czy nie to raczej sprawa na SeoPudelka, a z Omni Flashem jak były problemy tak są, jak był burdel tak jest... Jak dla mnie czy wydaje to Kojotek czy pzcjnr czy pan Zdzichu spod budki z piwem nie ma znaczenie, ważne żeby działało jak trzeba i był jakiś sensowny support...

ważne żeby działało jak trzeba i był jakiś sensowny support

z tym się zgadzam, ale wydaje mi się że nie ma się co czarować i wierzyć w obietnice. Nowy właściciel czy stary, nic się nie zmienia i jakoś nie docierają już do mnie argumenty o dawaniu czasu, szansy czy czegoś tam. Zmian nie ma, były i są obietnice. Naiwnym polecam zakup softu i czekanie na zmiany. Ja się na to złapałem i przyznam się że większego g...a nie nabyłem już dawno. Mimo że nie mam problemów z softem, kupiłem go ze względu na to co miało być, a czego do tej pory nie ma i nie będzie.

prawdę powiedziawszy mamy listopad za pasem, a "nowy" właściciel przejął soft bodajże w maju- wnioski wyciągnijcie sami

Kolejny hejter :) soft został przejęty wraz z lipcem. Jak patrze na aktualne trendy google, to po kolejnej pandzie/pingwinie soft bedzie go**o wart

prawdę powiedziawszy mamy listopad za pasem, a "nowy" właściciel przejął soft bodajże w maju- wnioski wyciągnijcie sami

Kolejny hejter :) soft został przejęty wraz z lipcem. Jak patrze na aktualne trendy google, to po kolejnej pandzie/pingwinie soft bedzie go**o wart

mówię jak jest, z datą mogłem się pomylić, aczkolwiek to trwa i myślę, że każdy się denerwuje jeśli to co kupi nie do końca działa jak należy- a tym bardziej jeśli to wszystko tyle się ciągnie

Kiedyś softami Omni można było spokojnie topy robić, frazy szły w góre, aż miło było patrzeć, niestety teraz się pozmieniało i jak się z głową nie linkuje to o topach można pomarzyć.

Producenci się muszą teraz ładnie nagimnastykować, żeby nadążyć za obecnymi trendami.i zmianami, bo czasy świetności easy dirów czy webminiaczy dawno się skończyły.

@czarny

Rozwinęliśmy funkcjonalności modów by można było dużo więcej zrobić. Seokatalog można spokojnie zrobić. By można było zrobić Drupale dobrze musimy jeszcze przebudować mailera tak żeby każdy mod miał odrębne instrukcje jeśli chodzi o odczytywanie maili. (drupale robi się rejestracje zazwyczaj przez reset hasła).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności