Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

@pzcjnr:

pisałem co Ciebie w sprawie błędu OmniADW, ale jakoś nie odpisujesz - napiszę więc tutaj.

Na instalacjach OmniADW od kilkunastu dni jest błąd i serwisy nie działają:

Błąd : 1000 -
Warning: mysqli::mysqli() [mysqli.mysqli]: (28000/1045): Access denied for user 'wpp_omnipanel'@'akl22.rev.netart.pl'
(using password: YES) in /home/omni/ftp/omniadw/omniadw.php on line 30
Blad polaczenia z baza danych

mniej znaczy więcej

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@czarny

Rozwinęliśmy funkcjonalności modów by można było dużo więcej zrobić. Seokatalog można spokojnie zrobić. By można było zrobić Drupale dobrze musimy jeszcze przebudować mailera tak żeby każdy mod miał odrębne instrukcje jeśli chodzi o odczytywanie maili. (drupale robi się rejestracje zazwyczaj przez reset hasła).

Brawo!

Jak już to zrobicie, to kupcie sobie dla porównania swoich możliwości, soft bez abonamentu, który to od dawna robi i zobaczcie za co chcecie brać kasę i zobaczcie w czym odstajecie na minus w stosunku do programu bez abonamentu.

"Seokatalog można spokojnie zrobić" - wiesz, że ten skrypt już jest w trumnie? Jest też kilka dobrze działających softów bez abonamentu do jego obsługi.

"By można było zrobić Drupale dobrze musimy jeszcze..." - wiesz, ze ten skrypt też jest już wyciśnięty jak cytryna od kilku lat?

Sam odpowiem:

1. Nie wiesz - sprawdź i nie wyciskaj kasy z już wyciśniętego.

2. Wiesz i próbujesz, a w zasadzie nie próbujesz, a wyciskasz z frajerów.

Tak w sumie to wina frajerów :)

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

wiesz, że ten skrypt już jest w trumnie?

a czy Ty wiesz, że ja odpowiadam tylko na pytanie kogoś czy coś się da zrobić?

wiesz, ze ten skrypt też jest już wyciśnięty jak cytryna od kilku lat?

a czy Ty wiesz, że ja odpowiadam tylko na zadane pytanie dotyczące możliwości wykonania konkretnej rzeczy?

Pytam więc o co Tobie chodzi? Czy ty w ogóle masz świadomość o czym jest rozmowa ?

Oczywiście, że nie obchodzi to Ciebie, szukałeś tylko miejsca gdzie będziesz mógł wylewać swój żal.

To co napisałeś jest dla mnie zwyczajnie żałosne, brawo ; )

Tak w sumie to wina tego, że szukasz tylko zaczepki.

Co nie zmienia faktu ze ostatnie miesiqce to tylko dojenie kasy i obiecanki cacanki.. ile to juz terminow aktuqlizacji bylo?

A moze ona wcale nie jest robiona, a wszystko obliczone na sciagniecie kasy dopoki ludzie sie nie zorientuja? Gdybam...

Mi to wisi . Z softu nie korzystam od miesiecy. Ale niektorzy sie jeszcze ludza.

Trudno traktowac was poważnie, skoro nas tak nie traktujecie...

@pzcjnr:

pisałem co Ciebie w sprawie błędu OmniADW, ale jakoś nie odpisujesz - napiszę więc tutaj.

Na instalacjach OmniADW od kilkunastu dni jest błąd i serwisy nie działają:

Błąd : 1000 -
Warning: mysqli::mysqli() [mysqli.mysqli]: (28000/1045): Access denied for user 'wpp_omnipanel'@'akl22.rev.netart.pl'
(using password: YES) in /home/omni/ftp/omniadw/omniadw.php on line 30
Blad polaczenia z baza danych

mniej znaczy więcej

@immy, kojotek kiedyś pisał, żeby w temacie OA pisać w dedykowanym temacie: może dlatego pzcjnr nie reaguje... taka przejęta zasada wraz ze stajnią Omni ;)

napisz tutaj:

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/123226-startup-omniadw/page__hl__omniad

dymna.jpg

Hej,

W zupełności wystarczy napisać zgłoszenie w bugtrackerze w omnipanel żebyśmy zgłoszenie zauważyli. Brak odpowiedzi na zgłoszenie nie znaczy, że nikt go nie widział. Z omniadw jest problem bo potrzebujemy pewnej rzeczy od poprzedniego właściciela stąd czas naprawy się wydłuża (pomijając święta).

Mógłbyś nas jeszcze oświecić w sprawie OmniFlasha. Ponoć aktualizacja jest gotowa i występują problemy z kompatybilnością z wersją 1.1, więc dlaczego nie udostępnisz całej instalki a nie nakładki? W międzyczasie możesz pracować nad wersją do zaktualizowania. Myślę, że wiele ludzi skorzysta z takiej opcji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności