Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Można odsprzedać licencję na omniflash?

Tak, po zakupie jestes wlascicielem, ale widzilem juz mase ogloszen wiec jak mniemam jak najbardzej.

pytanie brzmi nie czy mozna, lecz kto ci to kupi ;]

Ale powodzenia.

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Hej, może mi ktoś pomóc z moim problemem?

Kombinuję już z 4 godziny z ustawieniami OmniFLESH'a, ale bez rezultatów. Chcę dodać wpis z linkiem do swojej bazy Wordpressów i Wiki, ale moje statystyki to 0 dodanych i X błędow (timeout i child_not_responded). Ktoś wie, co może być przyczyną wyskakiwania takich błędów?

Moja wersja OmniFLESH'a to 1.1

Pozdrawiam bardzo ;-)

Patrzcie jakie życie była przewrotne, jak dobrze pamiętam arve_lek jako jeden z pierwszy reklamował na duża skalę soft, a teraz chce sprzedać licencje :).

PS: Naprawcie OmniTXT, ludzie zapłacili, w statystykach teksty pobiera, a w rzeczywistości ich nie ma. Za coś się w końcu płaciło, i nie piszcie żeby zgłaszać na bugtrakerze bo tam 5 zgłoszeń już jest, a problem nie rozwiazany.

Witam,

Przepraszamy za omnitxt - został właśnie naprawiony. Osoby które utraciły teksty proszone o kontakt celem ustalenia rekompensaty.

omniadw - licencje zostały naprawione.

Błędy 1000 omniping - część naprawione, cześć osób proszona o odpowiedź w bugtrackerze.

Sprzedaż licencji - nie można tego zabronić, takie prawo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności