Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

czy Omniflash nadal będzie wymagał serwera takiej jakości jak hexcom, czy zwykły shared będzie już wystarczajacy?

wyczyść PW jakbyś mógł, bo jest jakiś problem z wysłaniem wiadomości- albo odezwij się do mnie

Z uruchomieniem tego oprogramowania na pierwszym lepszym shared hostingu zawsze będzie problem bo jest to taki typ oprogramowania, który nie jest lubiany przez właścicieli hostingów i wymaga pewnych ustawień, które nie są domyślne dla konfiguracji typowych serwerów. Wytyczne co do parametrów hostingu narazie się nie zmieniły. Skrzynka pw przeczyszczona.

Pozdrawiam,

Łukasz

• 2 tygodnie później...

No i podzieli się ktoś z betatesterów spostrzeżeniami? Przydatna byłaby też w końcu informacja ze sposobami licencji (miały być nieco ujednolicone). Jak na razie to kompletnie nie wadomo, co z softem... Ja zatrzymałem się na wersji 1.09 bodajże i póki co hula, z tym, że przy wybranej opcji miałem raz w roku zrobić płatny update, a teraz nie wiadomo czego się trzymać. Czy jeszcze w tym roku czegoś się doczekamy? By the way - rozwalenie modów w obecnej wersji to trochę lipa - w końcu nawet w wersji podstawowej miało być 5 za free jednorazowo...

Bardzo proszę o opinie i o aktualne możliwości softu.

Bardzo proszę :

Obecnie możliwości softu w dużym stopniu uzależnione od od możliwości (czytaj znajomości zasad) pisania odpowiednich modów.

Dziękuję bardzo, na razie więc odpuszczę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności