Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wytłumacz mi z czym masz problem z wersją 2.0.6 i dla czego nie możesz jej używać ?

Problem mam taki, że próbując ściągnąć tę wersję ma przyjazny komunikat: Sorry, the page you are looking for could not be found.

To ściągnąłem 2.0.4. Usunąłem poprzednią wersję z serwera (hexcom) oraz omnipanela. Wgrałem - binarnie a jakże - nową wersję, nawtykałem w różne miejsca plik licencji, bo nigdy nie pamiętam, gdzie ma być.

I oto dostaję ekran instalacji, a na początku info, że:

Installing OmniFLASH - Wersja PRO+ (abonament roczny)

oraz niżej nic mi w detalu nie mówiące komunkaty:

Message from serwer: Not correct data from license server!!

Aktualizacja oprogramowania do najnowszej wersji nie jest możliwa!

No ale wypełniam dane. Niżej znajduje jeszcze takie coś:

No update code, activate modules only

więc raz próbuję instalować zaznaczając pole "Activate modules only", a innym razem nie, bo nie wiem co tu autor miał na myśli. Jednak efekt był zawsze taki sam:

You have to fill all fields!

Mam coraz gorszy wzrok, ale za cholerę nie widziałem tam innych pól, które miałbym wypełnić.

A co zobowiązań, to jeśli tego nie wiesz, gdy się przejmuje działalność innych to włącznie z zobowiązaniami czyli między innymi wobec klientów w trakcie obowiązywania umowy. A ja płacąc za rok umówiłem się właśnie na rok. Takie są zasady, również prawne, ale przede wszystkim tego wymaga dobry obyczaj.

@jezyk403, Dokładnie, pisanie pluginów jest czasochłonne, jeżeli nie będzie się chciało robić tego właścicielowi, albo nie znajdzie kogoś chętnego do pisania to ten soft nie ma żadnej przyszłości. Sam może bym się zabrał za to gdyby była lepsza ochrona prawa autorskiego i jakieś sensowne pieniądze za mój "zachód". Czekamy na odzew @pzcjnr

Witajcie,

W tym tygodniu głównie koncentrowaliśmy się na poprawie obsługi modów i samych modach. Naprawiliśmy w ostatnich dniach tam naprawdę wiele błędów. Efekt będzie przy najbliższym updacie. Część z Was naprawdę pomaga nam przekazując swoje spostrzeżenia - jesteśmy wdzięczni. Obecnie nie zamierzamy prowadzić market modów, czyli pośredniczyć w sprzedaży modów między sprzedawcami a użytkownikami omniflash. Głównie dlatego, że nie wierzymy, że na ten moment to się sprawdzi.

Jeśli jesteś czarny zainteresowany pisaniem modów na zlecenie - skontaktuj się proszę z nami na pw lub formularz kontaktowy na omnipanel.

Informuje również, że po raz kolejny przedłużyliśmy bezpłatnie wszystkim wersją licencji omniflash możliwość dokonania darmowego update do najnowszej wersji programu. Update zostały przedłużone do dnia 1 stycznia 2014.

@zakręcony

Jeśli pytasz o automatyczny upgrade z 1.1 to nie da się tego zrobić w tej chwili. Będzie to możliwe w momencie kiedy wersja beta zmieni się w Stabilną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności