Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

@Mikołaj - a czy przypadkiem nie dokonywałeś aktualizacji PRO (OA) do PRO ? - czy twój mail to .nik.......tar@wp.pl (jeśli nie to proszę napisz do mnie na PW z ID lub swoim meilem z panelu) - dziękuje

@kaiba - przeczytaj jeszcze raz co napisałem bo masz problemy z zrozumieniem tekstu pisanego - nic takiego tam nie pisałem :P

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy ktoś oprócz mnie ma problem z powolnym dodawaniem? Mam wersje PRO(OA), np. baza Easydir (1035) w 15 min obskoczyło zaledwie 84 błędne adresy. Razem z wordpressem (4874) przewidywalny czas zakończenia 49 h.

Zakładka overclocking, zwiększ ilości.

@kaiba - support każdy ma na panelu natomiast nie widzę uzasadnienia żeby osoba która nie opłaca abonamentu korzystała z czasu pracowników którzy regularnie otrzymują wypłaty (w takiej sytuacji kupił byś soft za 300 zł a ja za czas pracownika żeby Ci odpowiadał na pytania płacił 600 zł) - sorry ale biznes jest biznes i każda minuta poświęcona na Ciebie jest minutą za którą ktoś płaci

Wymagane typy tekstów w projekcie dla poszczególnych skryptów PHP:

articlefriendly - title, keywords, summary, description, about

articlems - title, keywords, summary, description, about

buddypress - description

dle - description

dolphin - title, description

donmini - title, keywords, description

easydir - title, keywords, summary

freeglobes - category, keywords, title, summary

guestbook - keywods, description

mocnelinki - title, keywords, summary, description

omnipress - title, summary, description, category

omnipress2 - title, summary, description, category

otwartymini - title, keywords, category, description

phpld - title, description, category

pksi - title, keywords, description

qlweb - keywords, title, description

webmini - title, keywords, description

wiki - description

wordpress - category, keywords, title, description

xml-rpc - category, keywords, title, description

okej, mam jeszcze jedną techniczną kwestię, co do płatności

jak będę płacił w złotówkach, to zgodnie z jakim kursem przeliczy mi na dolary? bo z tego co w panelu widzę można w złotówkach płacić

Przelicznik jest na podstronie OmniFlasha.

W publicznych modach jest już BuddyPress.

v0.9.4 (08.02.2013)

Opcja usuwania wszystkich proxy

Poprawka w harvesterze

Dodane extra lists

Poprawione postowanie po rejestracji

Poprawki w mocnelinki i webmini

Dodany livechat

Dodany podgląd projektu

Link do changelogu w kokpicie

Dodane filtrowanie bazy

pogadankę na temat jak i co używać z wyjaśnieniem poszczególnych funkcji systemu etc gdzie będzie można nas po prostu zapytać o wszystko związane z OF (począwszy od planów rozwojowych przez użyteczność oprogramowania) - przeznaczymy na to powiedzmy do 3h

Pomysł całkiem dobry, ale chyba trochę za wcześnie. Nie lepiej byłoby najpierw nakręcić jakiś filmik z tworzenia nowego projektu, żeby już przynajmniej podstawy były wiadome, bo coś czuję, że te 3h to zlecą właśnie na tym jak w ogóle zacząć z tego korzystać zamiast na omówieniu bardziej zaawansowanych funkcji.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Witam

Dziękuje za odpowiedzi w sprawie spotkania online dla wszystkich użytkowników OmniFLASH jednakże mam "małe" ale ...

Moja propozycja była jasno określona wraz z uzasadnieniem i podaniem konkretnych powodów dlaczego tak a nie inaczej i na te warunki się nie zgodziliście. Tak wiec przystępujemy do nakręcenia filmików oraz tłumaczenia aplikacji na język polski (dla osób które nie znają j. angielskiego) w związku z tym moja propozycja spotkania się online nie jest aktualna.

Pozdrawiam

Piotr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności