Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kochan

Poprzez install.php

Kochany, jeśli chodzi Ci o to, że ściągamy paczkę i przesyłam na serwer, a potem to wpisuję, to wiem doskonale. Jednak nie chce mi się bawić i eksperymentować, a nie ma choćby dwóch zdań o upgrade, a chciałbym bez poszukiwań dowiedzieć się na co powinienem zwrócić uwagę, czego nie kasować itd. itp. przy aktualizacji.

Nie ściągasz paczki, nie wgrywasz paczki, na obecnej instalacji wpisujesz install.php i przechodzisz do aktualizacji 2.0.6. do 2.0.7.

logo-sklepu-siteseo-sklep.png
Inwestycja w pozycjonowanie otwiera drogę do wielu nowych klientów – sklep.siteseo.pl « Sklep SEO.
Fora, zaplecza i NAPy - seospot.pl « Linkowanie

Jeśli pytasz o automatyczny upgrade z 1.1 to nie da się tego zrobić w tej chwili. Będzie to możliwe w momencie kiedy wersja beta zmieni się w Stabilną.

Dzięki za info. Poczekam więc jeszcze troszkę, a później poszukam tego co przeszło przez sito testerów ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Panowie, wybaczcie jeśli nie najlepszy temat, ale wypadłem z tematu omniisoftów na prawie rok, poczytałem sporo postów w tym temacie, ale bałagan w głowie większy niż przed czytaniem :)

1. W panelu mam OmniSpeed, abonament 35 na miesiąc, paczka instalacyjna się pobiera - rozumiem, że ten soft dalej jest dostępny - działa (czyt. dodaje)?

2, Mam opcję wymień na OmniFlash - z ostatnich postów wnioskuję, że nie warto tego robić? Jeśli bym robił jaką cenę zapłacę?

3. Jakie serwery macie pod OS/OF i nie ma z nimi problemów obecnie?

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności