Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie mogę rozkminić kwesti wersji, update'ów itp. Mam wersję OmniFLASH Pakiet PRO (OmniADD) - tą podstawową. W Panelu Omni pisze, że licka nie wygasa "nigdy". O ile dobrze pamiętam, miał być obowiązkowy jakiś jeden update na rok. Nic takiego nie ma do wykupienia (tylko opcje wykupienia dodatkowych modułów) a moja obecna wersja to 1.0.9 i pisze u mnie w instalcji softu również, że to najnowsza. Co do upgrade'u w panelu też jest jako "bezterminowy". Czy muszę coś opłacić żeby odblokować aktualizację softu? Czy też w mojej sytuacji należy nadinstalować nowszą wersję "na piechotę" pobierając paczkę z OmniPanelu? Będę wdzięczny za rozjaśnienie sytuacji...

a moja obecna wersja to 1.0.9 i pisze u mnie w instalcji softu również, że to najnowsza

bo to jeszcze wersja co filmował Kojot, ta wersja co jest firmowana przez @pzcjnr nie aktualizowała się na starą. Nie są kompatybilne. Trzeba było robić instalacje od nowa.

Czyli wszystko po staremu - wyników testów ni ma, opinii ni ma, informacji ni ma, odpowiedzi ni ma, kompatybilności ni ma, Są za to: "możliwości", "potencjał", "obietnice" itp. itd. To tylko podsumowanie małe ;) nie będę softu hejtował bo nie o to idzie- po prostu - kto chce niechaj wierzy, kto nie chce niech nie wierzy, nam na tym nie zależy więc wypijmy jeszcze hej ho :szampan: !.

Proszę wobec faktu, że dodatkowo coś tam będę OF podlinkowywał jeszcze raz o informację od obecnych Zarządzających softem, czy jeśli mam ostatnią wersję 1.0.9 od Kojota z infem na panelu że licka nie wygasa "nigdy", to Zarządzający mi tej licki nie będą ruszać. Moje pytanie powiązane jest z kwestią hostingu po prostu bo nie wiem, czy warto przedłużać jeśli OF ma mi paść.

Można liczyć na odpowiedź :) ??

Dziękuję za uwagę..

Hej,

Nie ma oficjalnej informacji bo to wersje beta wszystkie. Przyjmujemy strategie, że pierw ma działać wszystko bez błędów i dopiero wydajemy stable, a nie tak jak to wcześniej bywało w Omni.

Wyniki są testów takie, że nie jesteśmy na tyle zadowoleni ze skuteczności, żeby to wydać oficjalnie.

seogreen, my żadnej licki nie będziemy Ci ruszać.

Osiek, napisz na omnipanel zgłoszenie. Tutaj nie widzę ani twojej licencji ani adresu instalacji i nie mogę Ci nic powiedzieć.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności