Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ja juz sobie odpuscilem, rok obiecywania ze juz wychodzi, a pok co mamy to samo co wszesniej ale o innym wygladzie, soft nie dziala dalej tylko design sie zmienil, wiec niema co... no ale moze za kilka lat jak juz skoncza tyle ze wtedy metody dodawania sie zmienia a oni dopiero poskromia te z przed 2 lat zeby dzialaly.

ale ogolem powodzenia i wielki podziw za wytrwalosc dla tworcow jakby nie bylo to im sie nalezy.

Na moje oko of2 już teraz można sprawnie wykorzystywać do pozyskiwania linków. U mnie jest w stanie publikować do 29 różnych baz na 12 różnych platformach - z tym, że nie są to lokalizacje dostępne z darmowych modów i wymagają po prostu własnej inwencji. ;)

Zapewne gdy dokończona zostanie podstawka zacznie się praca nad nowymi darmowymi modami i tutaj będzie już spore pole do popisu.

logo-sklepu-siteseo-sklep.png
Inwestycja w pozycjonowanie otwiera drogę do wielu nowych klientów – sklep.siteseo.pl « Sklep SEO.
Fora, zaplecza i NAPy - seospot.pl « Linkowanie

Rozwiązałem to - Problem jest, gdy logi danej bazy urosną do dziesiątków tysięcy odpowiedzi tj: Result not recognized, CAPTCHA, child_not_responded, Page not found, Server error, Database error, itd. Po wyczyszczeniu OF znowu ruszył, ale powinno to chyba zostać poprawione, bo przecież nie będę czyścił tych błędów ręcznie, gdy projektów będzie kilkaset. Błąd wystąpił na bazie WP ~25 tys. ustawionej na rejestrację.

Ps. https://omnipanel.pl/bugtracker/1037

Kurde piszę tu bo w Omni ADD jak zwykle nikogo nie ma. Jeżeli ktoś, kto zajmuje się produktami OMNI czyta to forum to niech naprawi bug w OMNI ADD BŁĄD: 1000

OmniADD nie jest wspierany od ponad roku. Każdy posiadacz omni dostał na maila informacje że projekt został zakończony i nie będzie dalej wspierany. Ponieważ od początku OmniADA Kojot obiecywał że projekt nigdy nie zostanie zaprzestany w rozwoju, każdy użytkownik dostał możliwość przejścia na nowy soft pod nazwa OMNIFLASH w wersji HOME za darmo, moim zdaniem wyszło to na plus, i to właśnie OF miał być dalej rozwijany. Niestety na przejscie był limit czasowy, jezlei z niego nie skorzystałeś, Twoja strata, temat był wałkowany nie raz.

No to lipa straszna, ale nic tam. Może mi ktoś powiedzieć czy OmniFlash zastąpi mi ADD? tzn. czy będę mógł wykorzystywać go do tych samych celów, tzn. prywatne bazy precli itd.

No i czy działa on sprawnie, na tyle, żeby nie trzeba było co tydzień pisać do supportu z błędami?

Czy w OF jak się zmieniło ustawienia emaila (nowy) nagle nie zaczyna wyskakiwać Error while connecting to mailbox! ?

Konto jest aktywne, zakładane w/g kiedyśnych wskazówek Kojotka, więc tu wszystko gra, zwłaszcza, że jest to po prostu kolejna subdomena.

OF Installed version: 1.1

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności