Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

@pzcjnr - to naprawdę problem dać info że grzebiecie coś w panelu?! Siadł mi i OmniPing i OmniFlash! Pisałeś wyraźnie wcześniej, że nie ruszacie nic ludziom przy instalacjach. Bankowo coś robicie, bo softy mam na dwóch różnych serwerach. W OmniPingu odpalenie install.php nic nie daje, ciągle jest błąd 1000, w OF:

Unhandled Exception Message:
reset() expects parameter 1 to be array, null given

Nie wiem już jak to nazwać, mam w poważaniu update'y i inne obiecanki-cacanki, ale nie rozwalajcie i nie ruszajcie mi softu, za który zapłaciłem "lifetime" !!!! Może choć krótkie info, za ile to ruszy?

OmniCRM też nie działa... błąd 1000...

Problemy z serwerem licencyjnym ?

Dodatkowo bugtracker nie działa i przyjmuje tylko i wyłącznie płatne zgłoszenia... Przy dodawaniu zgłoszenia ze statusem normalne ( darmowe) pojawia się błąd :

Nie posiadasz wystarczających środków na koncie! Doładuj konto kwotą 0 PLN.

Formularz kontaktowy na stronie ( https://www.omnipanel.pl/contact ) także nie działa...

Tragedia jednym słowem...

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Odgrzebuję temat - drugi tydzień nie działa OmniFlash i OmniPing.

Czy dostaniemy w końcu jakąś odpowiedź, co z tym będzie dalej?

Zanim wypnę się na soft chciałbym wiedzieć na 100% czy wszystko w ogóle padło i mogę sobie pousuwać instalacje, za które zapłaciłem, a które nie działają (GRANDA), czy problemy są "przejściowe" i będzie w końcu jakieś oficjalne stanowisko, kiedy zacznie to działać z powrotem (mniejsza GRANDA).

Dziękuję za uwagę...

Tak szczerze, to właścicielowi proponuję pomyśleć nad sprzedażą produktu jako freemium - czyli żeby z darmowego okrojonego softu była korzyść w dodatkowych modułach od użytkowników free lub dzięki nim liczyć na rozpowszechnienie softu; ewentualnie do tego pp.

Z ciekawości zobaczę czy taki manewr uzdrowiłby nawet ten soft.

Szablony do PrestaShop: https://presta-shop.pl

Nowe szablony w Templatemonster: link

Tani hosting: Hekko

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności