Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

v0.9.4 (08.02.2013)

ja póki co w OmniFlash używam tylko jednej funkcji "OmniFLASH update is available!" :) - to wydaje się działać poprawnie i nie wymaga filmików.

Tak wiec przystępujemy do nakręcenia filmików oraz tłumaczenia aplikacji na język polski (dla osób które nie znają j. angielskiego)

i bardzo dobrze, to wystarczy.

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Miałem się nie wypowiadać ponownie w tym temacie, ale nie wytrzymałem. Nie wiem gdzie na świecie klient płaci za przejście na wersje BETA ? która de fakto działa jak chce i najważniejsze funkcje nie działają. Czy ktoś płaci za wersje Windows BETA ? Wypuście wersje finalną która działa na 100 %, zatrudnijcie testerów zróbcie porządnego manuala i dopiero każcie za to płacić, a nie za wersję BETA.

Kolejna sprawa te abonamenty najdroższe za soft chyba w całej Europie, tłumaczycie to tym, że jak kasa idzie na rozwój softu. Sorry jakoś w SB nie ma abonamentu, a jest rozwijany cały czas. Inny soft na którym się wzorujecie i chyba chcecie dorównać xRummmer abonament 10 dolarów, a nie 30 dolarów !

Obecnie to wygląda tak, że tylko zmieniacie nazwy OmniADD -- > OmniSpeed --> OmniFlash - ? Co dalej za pół roku ? Kolejna wersja inny wygląd za który trzeba będzie znowu płacić ?

Projects -> Add to schedule -> Database = Wordpress, mod = Wordpress Register

Chyba z wiekiem mi wzrok sie pogorszył, ale gdzie jest ten Add to shedule?

Najpierw mam stworzyc jakis fikcyjny (lub i nie) projekt by móc sie zarejstrować na WP?

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Witam

@mario1973 - Cieszę się że Ci to odpowiada

@janekszeryf - Nie bardzo rozumiemy sens twojej wypowiedzi i do czego jest to pisane. Naszym zdaniem mamy wolny rynek na którym użytkownik może sobie sam wybrać z czego korzysta a z czego. Rozumiem że dla Ciebie cena 25 USD jest ceną astronomiczną jednak na to już nic nie możemy poradzić. Natomiast całkowicie nie mogę się zgodzić z twierdzeniem że każemy użytkownikom płacić za wersję beta i też nadmienię tutaj że testy były prowadzone przez użytkowników PiO i cały czas oprogramowanie działa poprawnie

@kjynio - Co do LC myślę że zostanie dodany bardzo szybko (zapomnienie wygrało) natomiast co do informacji ile pozostało OmniTXT - nie jestem na 100% pewny ale powinno pojawić się w dzisiejszej aktualizacji wieczornej

@PageSEO - Czy masz na myśli czyszczenie informacji o błędach w bazach ? - Jeśli chodzi o tą opcje to jeszcze nie mogę powiedzieć czy się pojawi a jest to związane z systemem autopilota oraz automatycznym czyszczeniem baz (w obu przypadkach jest wymagana informacja o błędach aby system mógł samodzielnie usuwać/przenosić do sprawdzenia adresy o ustalonej ilości błędów)

Pozdrawiam

Piotr Kiper

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Pytanie za 100 punktów, czy po przejściu z OA na OF PRO mam możliwość jednorazowego pobrania podstawowej bazy katalogów wraz z softem czy w ramach rocznej subskrypcji możliwe jest aktualizowanie bazy i później po zapłaceniu 30 $ kolejny rok?

Aha i jeszcze jedna rzecz, czy mi wzrok zawodzi czy ten soft jest tylko po angielsku?

Wyszła nowa wersja softu.

v0.9.5 (09.02.2013)

Poprawka w checkerze i harvesterze

Naprawiony problem z dodawaniem przy użyciu modów

Oznaczanie aktualnie wykonywanego zadania

Poprawione liczenie urli w bazach

Dodana liczba pozostałych OmniTXT

Drobne zmiany w wyglądzie

Dodany Link Creator

Baza pomocy

Dodana możliwość korzystana z powiązań przy dodawaniu do harmonogramu

Baza pomocy - ikonki "Help" i "?" będą się pojawiać na bieżąco w programie począwszy od dzisiaj.

@bieluch

Soft jest w tej chwili tylko po angielsku, polska wersja jest w przygotowaniu.

Publiczne bazy są zawsze dostępne.

Witam

@bieluch - Prosił bym o zapoznanie się z tym postem i przestrzeganie tej jakże prostej prośby (szczególnie że już tutaj raz to napisałeś więc się powtarzasz i zaśmiecasz tematy)

Pozdrawiam

Piotr Kiper

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

ejj gdzies mi sie obilo ze do tego softu byli testrzy wczesniej..... masakra.. co oni robili pili? palili? bo na pewno nie testwoali

soft jest super. kojotek ma swoje akcje ale dla mnie byl fair. ale obecnie soft nie nadaje sie do publikacji :( niestety. to wersja beta beta... jak mario robie tylko aktualizacje (ktore dzialeja super) i czekam az funkcjonalnosci ktorych potrzebuje w koncu zadzialaja...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności