Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

No jakoś tanio było, ale to kurcze dawno temu bylo ;) - więc się łapie na bonus za wytrwałość ;)

Ok, wszystko jasne teraz, choć oczywiście dalej w moim odczuciu nadaje sobie status pokrzywdzonego :D

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zawsze ktoś będzie pokrzywdzony :( jak by nie patrzyć nie da się zrobić tak żeby każdemu "zrobić dobrze" (bez skrośnych podtekstów) - ponad 2 tyg analizowaliśmy wspólnie z kilkoma użytkownikami OS/OA jak to zrobić żeby było jak najmniej osób które mogą mieć wątpliwości co do aktualizacji (lepiej nie będzie)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Przy "Home+" jest napisane, że będzie 15 modów - czy jest to ilość, którą dostaje się na starcie i można to rozbudować o dowolną ilość modów? Czy to są inne ograniczenia (np. ilość aktualnie aktywnych modów, a dostęp jest do wszystkich)?

Szablony do PrestaShop: https://presta-shop.pl

Nowe szablony w Templatemonster: link

Tani hosting: Hekko

Mam jeszcze jedno pytanie. Do kiedy trzeba będzie przemigrować na OF? i czy mając xx projektów w OS - będzie to jakoś dało się wyeksportować?

Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014].

Posiadam wersje OmniADD v5 (na firmę). Ogólnie korzystam z niego bardzo mało. Interesuje mnie przejście do OmniFLASH bez abonamentu, jak widzę jest za darmo. Moje pytania:

1. Aby mieć aktualne bazy, płacę przynajmniej raz na rok 30$ po 45 dniach od przejścia z OA na OF - tak?

2. Dostęp do PREMIUM BAZ wynosi 25$ - za okres 1 m-ąc, 1 rok czy może za każdą jedną wydaną aktualizacje bazy?

3. Koszt aktualizacji oprogramowania OF wynosi 10$ - za okres 1 m-ąc, 1 rok czy może za każdą jedną wydaną aktualizacje OF?

4. Co w przypadku, gdybym chciał przejść z OmniFLASH bez abonamentu na OmniFLASH PRO +, powiedzmy na 2 m-ce i po tym okresie wrócić do OmniFLASH bez abonamentu – istnieje możliwość? Jaki jest ewentualny koszt?

Pytania może banalne, ale chciałbym policzyć całkowity koszt użytkowania OF w skali 1 roku. Ile mnie to średnio wyniesie?

Edit:

P.S. Ogólnie bardzo mnie cieszy Kojotek, że w taki sposób rozwiązałeś problem aktualizacji programu OmniADD. Mam nadzieję, że dzięki okresowym opłatom OmniFLASH będzie "żyć" i rozwijać się.

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

Czy dobrze rozumiem:

- Jak mam OA i chcę dokupić licencję na OF to płace 100$?

- Jak chcę zamienić licencję OA na OF to płacę 0$?

- Jak zapłacę 0$ to pewnie nie będę miał możliwości pobrania skryptów do OF ponieważ nie będę miał wykupionej tej aktualizacji? Czyli dostanę "gołego" OF. Napisz co jest w PODSTAWOWEJ instalacji OF.

- Czy te skrypty które są wymienione na screenie są w standardzie OF, czy też może każdy z nich jest MODEM? Jeżeli tak to które są w standardowej instalacji.

seowyszbanner.gif

Trochę to nie jasne z tymi upgrejtami, bo czemu osoba która przeszłą z OA na OS za free ma buc gorzej traktowana niż osoba która kupiła OS nie wykonując upgrejda z OA ponieważ go nie miała wcześniej.

Druga rzecz to czemu osoba która przeszła z OA na OS korzystając z promocji "licencja za free + opłata abonamentowa na updejty baz" a osoba która "kopiła licencje w kwocie obniżonej + opłata abonamentowa na updejty baz".

BTW

płatane bazy chyba były tylko 2 razy updejtowane kasujecie za po nawet 25$ miesięcznie

BTW

Skąd mam wiedzieć czy mi przysługuje darmowy updejt z OS do OF PRO+ ?? Nie pamiętam z jakiej promocji korzystałem

Myślałem ze update za free bede miał jak już muszę przechodzić w końcu abon regularnie opłacam a że licke os nabyłem za free to już swoją drogą, mniejsza z tym bardziej mnie interesuje czy bedzie do tego jakiś manual/intrukcja zrobiona?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności