Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
PS: Miałem zająć się dokumentacją żeby była na dziś gotowa - niestety też jej nie będzie z jednego prostego powodu:

zobaczyłem co się dzieje na PiO i co już "krzykacze" zaczynają odstawiać i zamiast zająć się dokumentacją stałem nad programistami którzy nie dość że nic nie zawinili to jeszcze siedzieli po nocach - chcieliście wszystko wymusić awanturą na PiO a powstał dokładnie odwrotny efekt

Brzydcy i niedobrzy klienci! Wciagne jeszcze troche koksu i szczele focha. W koncu i tak beda mnie przepraszac by dostac sprawna wersje mojego supersoftu. :-)

Po dodaniu projektu do sechedule z publikacją WP, OF próbuje dodać do wszystkich lokalizacji w obrębie danej bazy (nie tylko do tych zarejestrowanych). Tak ma być, czy coś robię źle?

logo-sklepu-siteseo-sklep.png
Inwestycja w pozycjonowanie otwiera drogę do wielu nowych klientów – sklep.siteseo.pl « Sklep SEO.
Fora, zaplecza i NAPy - seospot.pl « Linkowanie

Witam

Poradnik jest już gotowy i będzie do pobrania bezpośrednio z panelu klienta (Menu z lewej strony -> OmniFLASH -> Poradnik "Twój pierwszy projekt w OmniFLASH"

@lilavati - A czy była by możliwość żebyś przed pisaniem postów które nic nie wnoszą pomyślał trochę jak można wydłużyć czas lub gdzie zdobyć maszynę klonującą aby była możliwość wykonania większej ilości zadań w tym samym okresie czasowym - możliwe że nie posiadasz życia osobistego i nie sypiasz w nocy (zalecam wtedy udać się do lekarza bo czytałem że brak snu jest objawem chorobowym i może prowadzić do śmierci chorej osoby) jednak moi ludzi w tym i ja potrzebujemy czas na spanie , na rodzinę oraz nie posiadamy maszyny klonującej - wehikuł czasu został zagubiony :( Zanim znów napiszesz kolejnego posta zastanów się proszę co piszesz.

@andrzem - było pisane już 100x że support jest na omnipanel lub przez czat. Z racji że publicznie zadajesz zapytanie muszę zareagować i poprosić Cię abyś przed wpisaniem czegoś do ustawień skorzystał z podpowiedzi jakie są w OmniFLASH "ukryte" pod niebieskim przyciskiem pytajnika (dotyczy konkretnych opcji) lub/i korzystał z podpowiedzi "ukrytych" pod fioletowym przyciskiem z napisem HELP (z Angielskiego oznacza POMOC) w której są opisane funkcje i ich znaczenie czasem nawet są przykłady wykorzystania i ustawienia.

Twój problem wynika z ignorancji pól pomocy i wpisaniu że posiadasz Catch-all dla domeny gmail.com (w w/w pomocy w j. Polskim posiadasz wytłumaczenie czym są takie maile oraz instrukcję jak takiego maila można samodzielnie utworzyć) w wyniku czego maile rejestracyjne były wysyłane do posiadaczy kont na gmail.com (współczuję ludziom którzy dostali te maile - mały spam) natomiast nic nie mogło dotrzeć do Ciebie i system nie pozyskał tym samym loginów i haseł do WP (maile dotarły do różnych posiadaczy kont na gmail)

@iman7 - przepraszam że nie odpisałem (wczorajszy dzień mnie zabił) masz licencję wymienioną - proszę odpal plik install.php na swojej kopi i zatwierdź po kolei wszystko - Gotowe

@pozycjonerus123 - nie udostępniamy darmowych wersji oprogramowania

Na dziś planowana jest aktualizacja (opóźniona przez zamieszanie jakie uczyniło kilku użytkowników PIO lamentując ciągle że coś nie działa a nie była to wina nasza) włączająca możliwość kolejnych opcji OC wraz z nowym podglądem błędów jakie zwracają strony w procesie dodawania wpisów

Pozdrawiam

Piotr Kiper

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

@Piotr Kiper

Piotruś, Ty na tak poważnie czy tylko udajesz, że nie wiesz o co mi chodziło?

Klient chce dostac soft, a nie płakanie, że przeszkadza.

(opóźniona przez zamieszanie jakie uczyniło kilku użytkowników PIO lamentując ciągle że coś nie działa a nie była to wina nasza)

Ciągle brniesz i brniesz głębiej. ;-)

Poradnik jest już gotowy i będzie do pobrania bezpośrednio z panelu klienta (Menu z lewej strony -> OmniFLASH -> Poradnik "Twój pierwszy projekt w OmniFLASH"

ktoś już go ma bo ja nie widze, chyba że dopiero się ma pojawić;] to czekamy ;]

byle do przodu ;]

OT: Przepraszam Pana Panie Piotrze, pisałem na GG oraz na PW, nie otrzymałem odpowiedzi. Proszę o udostępnienie mi adresu e-mail, pod którym kontaktować można się z obsługą skryptu OmniADD w celu przeniesienia licencji. Prosiłbym również o odpowiedź na pozostałe pytania, które zadałem w wiadomości, również w Panelu klienta w omnipanel.pl.

Pozdrawiam

EOT

Jam jest Zbygniew.

Witam

v0.9.6.2 (14.02.2012)

Poprawka w checkerze easydira

Poprawka dla cronów na serwerach ze źle ustawionym max_execution_time

Zlikwidowane duplikowanie pytań w Webmini

Poprawiona obsługa długich tytułów projektów

Nowy interpreter modów (przede wszystkim lepsza obsługa relatywnych ścieżek)

Nowy tryb debugu modów

Dodany overclocking modów

Na jutro planowane jest dodanie oprogramowania dodatkowego którego zadaniem będzie wyszukiwanie i testowanie serwerów PROXY + obsługa proxy socet

Pozdrawiam

Piotr Kiper

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Przy instalacji mam błąd ERROR: 1000 - zgłosiłem w panelu, nie wiem czy musi ktoś coś zrobić z supportu czy jest na to inny sposób?

Przed instalacją OF musisz wcześniej skasować poprzednią instalację z omnipanelu.

Plik z licencją oczywiście wgraj do głównego katalogu ze skryptem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności