Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam

Jakieś 2 tyg temu zakupiłem program. Głównie interesowało mnie dodawanie do wordpress'ów plus mody które mają się w przyszłości ukazać. Wszystko ok zakupiłem zapłaciłem i od tego czasu ten program nie działa (nie dodaje) !

Ciągle problemy niby wszystko ma być poprawione instaluje poprawki i nic.

Najchętniej zwróciłbym program ale jest już to nie możliwe.

Czy ten soft był testowany przed wydaniem?

Czy jest szansa że będzie on działał poprawnie?

SEO is dead

jeśli sie zdeklarowales w panelu ze przechodzisz na OF to tylko w tym wariancie OS działa do 28. jeśli nie przechodzisz na OF to OS działa normalnie dopuki nie zostanie wstrzynamy jego rozwój

Czy ten soft był testowany przed wydaniem?

a to nie wiesz ze jesteś jednym z alfa testerow :)

Przeczytałem cały wątek i muszę stwierdzić, że lektura nie zachęca do kupna softu.

Przekazano do sprzedaży produkt nie sprawdzony z bugami. Dziwię się kupującym, że zainwestowali w ten produkt na tym etapie rozwoju.

Oczywiście są to moje subiektywne opinie wyrażone po lekturze.

Poczekam na dalszy rozwój (może w końcu uda się ogarnąć temat) softu. Obecnie nie mam czasu na testy oprogramowania. :)

Mam nadzieję, że moja opinia nie zostanie usunięta. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Jak czyścić błędy dodań na liście Database?

Project -> wybierasz projekt i klikasz -> w project history masz CLEAN

Uprzedzę Twoje następne pytanie - tak, trzeba klikać na KAŻDY z osobna :/

Dodawanie do wp/buddypress nie działa nadal choć powinna być to aktualizacja priorytetowa.

seowyszbanner.gif

Rzadko wypowiadanko się tutaj robię ale troche lipka z OF jest. Od zawsze korzystamy z Omni i nie traktujcie tego jako najazd bo jestem stałym "klajentem". Info o konieczności zadeklarowania aktualizacji do omniflash znalazłem tu na forum. Przeszedłem z omnispida na omniflasha no i niestety póki co musze przyznać, że to był średnio trafny krok bo omniflash mówiąc delikatnie "KUPNIE" dodaje jeśli chodzi o prędkość w porównaniu do omnispeeda.

PRzechodząc na OF liczyłem na produkt w miarę kompletny i funkcjonalny a nie zbugowane COŚ, co spowalnia pracę nad projektami. Wierzę w soft oczywiście, że będzie doprowadzony do porządku, ale prośba na przyszłość aby nie podkręcać do kupna czegoś co jeszcze na starcie nie działa jak powinno.

Życzę mega udanej poprawki do softu i to jak najszybciej bo potencjał bedzie;)

Pozdrawiam

DARMOWY Katalog Stron

...i jeszcze jeden zadbany Katalog Stron

Portal Reklamowy - Baza Firm

Jestem posiadaczem OF w wersji PRO OA i zrobiłem test na liście 5 k katalogów. Mam również OmniADD oraz DLA.

Do każdego softu został podłączony CapthaSniper (OF korzysta z własnego) , maile ustawione tak jak jest polecane dla Omni w obrębie domeny dla DLA na o2

OmniADD lista 5 k WP zarejestrowane:2157 zapostowane:785 błędy:1372 (hekko dla omni)

DLA lista 5k WP zarejestrowane:3874 zapostowane:1874 błędy:2000 (VPS)

OmniFlash lista 5 WP zarejestrowane:4684 zapostowane:15 błędy:4669 (VPS)

Rejestracja nie są to wyniki idealne bo nie siedziałem ze stoperem, trzeba liczyć margines błędu rzędu 30 min dla Omni (DLA nie kasuje @ więc liczone z momentem przyjścia ostatniej @)

OmniADD ok 12h

OmniFlash ok 38h

DLA ok 5,5h

Kojotek- nie jest to test wymierzony w Ciebie oraz w Twoich programistów mam dostęp do tych 3 narzędzi i chciałem sprawdzić jak to wygląda.

Ja już tu pisałem, że Kojotek jest genialny.

Dlaczego?

Nie dość, że ma dużą grupę alfatesterów, to jeszcze mu za ten zaszczyt płacą.

I nie jest to żaden złośliwy atak z mojej strony. To są fakty.

Puściłeś chłopie gniota.

Pozdrawiam,

Mariusz

Ps. Chyba powinieneś zmienić programistów albo szefa projektu, bo dodawanie do WP to chyba już w OmniAdd było. Dalej nie opanowaliście jak zrobić to dobrze?

Instrukcja jak zrobić dobrze.

Edycja:

Tego od grafiki nie zwalniaj, idzie w dobrym kierunku.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności