Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy można jakoś w CCL zrobić tak, że najpierw adresy są ucinane do domeny głównej, następnie dodany określony ciąg znaków i potem dopiero wyszukiwanie określonego ciągu znaków ?

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Czy można jakoś w CCL zrobić tak, że najpierw adresy są ucinane do domeny głównej, następnie dodany określony ciąg znaków i potem dopiero wyszukiwanie określonego ciągu znaków ?

W tej kolejności ona właśnie działa. Musisz tylko napisać wyrażenie które wszystko po domenie zamieni na określony ciąg znaków.

Dobra pytanie do innych bo pomoc przez omnipanel spóźnia się z odpowiedzią a nie mogę pozwolić sobie na czekanie.

Może ktoś z dobrych userów poratuje jakąś radą.

OmniFlash zawiesił mi sie ostatnio na dodawaniu do PKSi i nie chce ruszyć. Już raz tak miałem z innym katalogiem, trzeba było wywalić zadanie. Coś można na to poradzić?

Czy komuś też nie dodaje do katalogów: MocneLinki, Omnipress, OmniPressV2 ?

Mam z tym problem mam dobrą bazę nawet dwie różne które działają, wszystko z nimi ok a mi nie dodaje. Same errory.

Po sprawdzeniu logów albo wyniki sa na czerwono i brak informacji co to za błąd i tak jest w wiekszości w ok 10% pojawia się "form error" i może 1% to server error.

Ktoś ma podobny problem? Rozwiązał to jakoś?

Witam

Nowa wersja OmniFLASH v0.9.6.6

- Poprawione wyświetlanie checkera po usunięciu projektu

- Dodane sprawdzanie proxy za każdym przebiegiem

Ta aktualizacja powinna wyeliminować problem zbyt dużej ilości adresów do sprawdzenia (proxy) i tym samym używanie już nie aktualnych PROXY w OmniFLASH - Problem opisany tutaj - KLIK

@robertzoone - Namierzony mamy problem i w dzisiejszej aktualizacji będzie to rozwiązane (zapętla się system w pewnych okolicznościach)

Problemy z generowaniem rachunków powinny być już rozwiązane

Poprosiłem ekipę od supportu żeby dawali znać w zgłoszeniach że są one realizowane (dotychczas odp. były udzielane dopiero po rozwiązaniu problemu co powodowało że użytkownik mógł to interpretować że jest "olewane" zgłoszenie)

Dziękuje za wszystkie zgłoszenia i sugestie z waszej strony i mam nadzieję że zbliżamy się powoli do odpowiedniego standardu komunikacji między userem a supportem

Pozdrawiam

Piotr Kiper

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

W tej kolejności ona właśnie działa. Musisz tylko napisać wyrażenie które wszystko po domenie zamieni na określony ciąg znaków.

ok :)

1. Kiedy będzie API do projektów ? O ile w ogóle będzie.

2. Czy planujecie podpiąć SpinnerChiefa do OF ? W OS miał być, a tu nic :) Jakbyście napisali do twórcy SC, że chcecie wdrożyć SC do OF, to całkiem możliwe, że daliby wam za free licencje.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

mam pytanie, czy tez tak macie?

baza WP ma 5 087 zarejestrowanych: 4 696

podczas dodawania z tych 4696 dodaje do max 118 ;]

skuteczność nie powala co może być przyczyna?

Dodawany projekt utworzyles w OF czy zaimportowales z OS lub OA

utworzyłem nowy w OF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności