Kojotek_OX Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Tyle ile zrobisz - Min jeden do roku dla wersji bez abonamentu. Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Aktualnie wyszła nowa wersja OmniFLASH v.9.2.5 (04.02.2013) Dodane sprawdzanie PDO i MySQLi podczas instalacji Poprawione zapisywanie ustawień Poprawiona obsługa captchy z relatywną ścieżką w modach Poprawiony błąd w audycie strony Poprawiony eksport urli z harvestera Poprawki w instalatorze Nowości: Dodane pole links do tekstów w projekcie (funkcjonalność podobna jak linkpremium, jeden adres w html na linie, zamienia [link] w tekstach) - dalszy rozwój planowany jest tej funkcji (dla wyższych wersji +) np: zapisywanie w raportach jakie adresy URL są wykorzystywane przy postowaniu Ilość wyszukiwań słów w Google (tools) - Nie jest to narzędzie które pobiera wyniki z Google !! Statystyki są pobierane z naszego serwera co 24h dla każdej frazy którą nasz system monitoruje. Wyniki jakie prezentujemy są wynikami realnymi, a nie wynikami z szklanej kuli tak jak ma to miejsce w Google (podaje zawyżone wyniki z zeszłego roku!) - w bazie mamy około 5 000 słów Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Jak dla mnie jesteś Kojotek_OX mistrzem. BRAWO. M Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikolaj Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Dokonałem wymianę z OA (był zakupiony 29.06.12) do OF. Pakiet PRO 150.00 USD czy 100.00 USD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotruś Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 W jaki sposób mogę wykonać przejście z OF PRO(OA) do OF PRO+? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joland Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Czy będzie omni proxy tak jak było w OS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pachol Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Co oznacza błąd ERROR: 1000 przy instalacji? Dodam że serwer w hexcom.net , baza nowo utworzona, dane do bazy prawidłowo podane poprzez phpmyadmin normalnie łącze się z tą bazą. pobieranie z wrzuta Polecam: Alternatywa Adsense Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1973 Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 W dniu 5.02.2013 o 09:25, pachol napisał(a): Co oznacza błąd ERROR: 1000 coś nie tak z licencją ? To nowy zakup czy przechodzisz z OA ? Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane. >>>>> Informacje na stronie : Tani hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chez Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 u mnie nie dodaje do żadnych katalogów i cały czas sypie błędami; [Tue Feb 05 08:57:01 2013] [error] [client *] PHP Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /home/*/domains/*/public_html/crons/adder/php.php on line 0 [Tue Feb 05 11:07:01 2013] [error] [client *] PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/*/domains/*/public_html/scripts/php_scripts/mocnelinki.php on line 0 sprawdzałem na 2ch serwerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotruś Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Zainstalowałem wszystko raczej bez problemu, ale po zalogowaniu się wyskakuje mi "No input file specified." i qniec. W logach apache'a nie ma żadnych errorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamec Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 W dniu 5.02.2013 o 09:25, pachol napisał(a): Co oznacza błąd ERROR: 1000 przy instalacji? Dodam że serwer w hexcom.net , baza nowo utworzona, dane do bazy prawidłowo podane poprzez phpmyadmin normalnie łącze się z tą bazą. Brak licencji lub na tej domenie jest już jakaś instalacja. W dniu 5.02.2013 o 10:28, Piotruś napisał(a): Zainstalowałem wszystko raczej bez problemu, ale po zalogowaniu się wyskakuje mi "No input file specified." i qniec. W logach apache'a nie ma żadnych errorów. Proszę zgłosić przez bugtracker podając dane do serwera. Wszystkie błędy PHP/serwera itp proszę zgłaszać przez bugtracker podając przynajmniej adres instalacji, tak najszybciej będziemy mogli Wam pomóc. Jeśli ktoś ma błąd "Wrong key2 file", należy uruchomić instalator, nie bez powodu update do niego przekierowuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iman7 Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 A ja z innej beczki, bo nie mogę znaleźć nigdzie informacji opisowych o OF, jakie wymagania ma OF? Również wymaga zenda? ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotruś Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Masz na 1 stronie w poście kojotka (wymaga zenda). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iman7 Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 No jest na szarym końcu . ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokal Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 W dniu 5.02.2013 o 10:28, Piotruś napisał(a): Zainstalowałem wszystko raczej bez problemu, ale po zalogowaniu się wyskakuje mi "No input file specified." i qniec. W logach apache'a nie ma żadnych errorów. Ja miałem tak samo musisz zmienić jedną linijkę w .htaccess w katalogi instalacji zmień RewriteRule ^(.*)$ index.php/$1 [L] na RewriteRule ^(.*)$ index.php?/$1 [L] u mnie zadziałało po dodaniu znaku zapytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.