Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Aktualnie wyszła nowa wersja OmniFLASH

v.9.2.5 (04.02.2013)

Dodane sprawdzanie PDO i MySQLi podczas instalacji

Poprawione zapisywanie ustawień

Poprawiona obsługa captchy z relatywną ścieżką w modach

Poprawiony błąd w audycie strony

Poprawiony eksport urli z harvestera

Poprawki w instalatorze

Nowości:

Dodane pole links do tekstów w projekcie (funkcjonalność podobna jak linkpremium, jeden adres w html na linie, zamienia [link] w tekstach) - dalszy rozwój planowany jest tej funkcji (dla wyższych wersji +) np: zapisywanie w raportach jakie adresy URL są wykorzystywane przy postowaniu

Ilość wyszukiwań słów w Google (tools) - Nie jest to narzędzie które pobiera wyniki z Google !! Statystyki są pobierane z naszego serwera co 24h dla każdej frazy którą nasz system monitoruje. Wyniki jakie prezentujemy są wynikami realnymi, a nie wynikami z szklanej kuli tak jak ma to miejsce w Google (podaje zawyżone wyniki z zeszłego roku!) - w bazie mamy około 5 000 słów

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

u mnie nie dodaje do żadnych katalogów i cały czas sypie błędami;

[Tue Feb 05 08:57:01 2013] [error] [client *] PHP Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /home/*/domains/*/public_html/crons/adder/php.php on line 0

[Tue Feb 05 11:07:01 2013] [error] [client *] PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/*/domains/*/public_html/scripts/php_scripts/mocnelinki.php on line 0

sprawdzałem na 2ch serwerach

Co oznacza błąd

ERROR: 1000

przy instalacji?

Dodam że serwer w hexcom.net , baza nowo utworzona, dane do bazy prawidłowo podane poprzez phpmyadmin normalnie łącze się z tą bazą.

Brak licencji lub na tej domenie jest już jakaś instalacja.

Zainstalowałem wszystko raczej bez problemu, ale po zalogowaniu się wyskakuje mi "No input file specified." i qniec. W logach apache'a nie ma żadnych errorów.

Proszę zgłosić przez bugtracker podając dane do serwera.

Wszystkie błędy PHP/serwera itp proszę zgłaszać przez bugtracker podając przynajmniej adres instalacji, tak najszybciej będziemy mogli Wam pomóc.

Jeśli ktoś ma błąd "Wrong key2 file", należy uruchomić instalator, nie bez powodu update do niego przekierowuje.

Zainstalowałem wszystko raczej bez problemu, ale po zalogowaniu się wyskakuje mi "No input file specified." i qniec. W logach apache'a nie ma żadnych errorów.

Ja miałem tak samo musisz zmienić jedną linijkę w .htaccess w katalogi instalacji

zmień

RewriteRule ^(.*)$ index.php/$1 [L]

na

RewriteRule ^(.*)$ index.php?/$1 [L]

u mnie zadziałało po dodaniu znaku zapytania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności