Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Mikołaj - 100 USD (napisz do mnie dostaniesz 75 USD jako że masz nie długo OA to dostaniesz rabat - dla każdego tak będzie. Zasil konto odpowiednią kwotą 75 USD i albo na PW albo przez panel zgłoś chęć przejścia na PRO)

@Joland - myślimy nad tym - jakość tych proxy wliczając w to proxymarket jest gówniana dlatego na ten moment ich nie ma

@Piotruś - aktualnie tylko ręcznie. Zasilasz kwotą odpowiednią 100 USD i piszesz do nas (na ten moment ręcznie musimy to robić)

@iman7 - wymagania ma takie same jak OS - lista wymagań jest podana w pierwszym poście OF (zenf jest na liście)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

OmniFLASH PRO+ = ok. 305 zł + abonament miesięczny ok. 75 zł (można wykupić na rok z góry z rabatem ok. 150 zł)

Rozumiem, że abonament roczny tyczy się tylko nowych graczy i tych co zakupili OS za 25/ms ? :) Jakby chciał opłacić abonament roczny, to musiałbym dopłacić 10 dolców.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

@Piotruś - Na ten moment tak jest zgodnie z tą grafiką (detale są tam podane) - jeśli ktoś chce przejść na wersję + kontaktuje się z nami i to załatwiamy

@veterop - jak nie masz nic konkretnego do powiedzenia w danym temacie to stul ... i się nie wypowiadaj bo takie osobniki jak Ty nie są w tym temacie potrzebni. Swoją drogą widać po tej wypowiedzi jak mało wiesz na ten temat i śmieszny jesteś w tym momencie

@aver_lek - rozwiń proszę swoją myśl nie za bardzo wiem o co pytasz.

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Kupiłem w promocji OS za 20USD/ms

20USD*12 = 240USD

Abonament roczny = 250USD

:)

Kupiłem OS w promocji 20USD/ms*12=240USD

Abonament roczny = 250USD

Więc musiałbym dopłacić 10 dolców, żeby od razu sobie wykupić subskrypcję na rok. A powinno być taniej :P

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Gość R.U.Sure

PYTANIE 1: Pierwszy UPGRADE (za 30 USD) w przypadku przejścia z OA na OF HOME należy opłacić w ciągu tych:

1. darmowych 90 dni, czy
  2. w ciągu roku od przejścia, czy
  3. w ciągu roku od końca okresu darmowych 90 dni?

PYTANIE 2: Wystawiasz Fakturę, czy taki rachunek jak przy OA?

PYTANIE 3: Screenshot (https://t2b.pl/OmniFLASH/lista.jpg) z panelu OF przedstawia trzy grupy - DATABASES, MODS, PHP Scripts. Modów jest tylko 6 (wiem, że planujecie napisanie około 30), a skryptów w DATABASES i PHP SCRIPTS jest około 50. Czy to oznacza, że przy limicie obsługi 5 modów w wersji HOME można jeden projekt dodać tylko do skryptów obsługiwanych przez MODY, czy program będzie dodawał do pozostałych bez żadnych MODÓW?

Przykład: mam projekt, który chcę dodać do wszystkich skryptów z DATABASES i PHP SCRIPTS. Aktualnie jest 6 MODÓW (Oxwall, Wordpress, ArticleScript, ArticleFriendly, ExpressionEngine, AlexGuestbook), czy to oznacza, że program doda tylko do tych 6 skryptów dla których są MODY, czy do pozostałych doda bez MODÓW?

PYTANIE 4: Co z importem projektów z OA?

PYTANIE 5: Czy macie jakiś plik testujący serwer pod kątem przydatności dla OF?

Zrobiłem update na OmniFLASH v0.9.2.6 PRO+ i w database mam jedynie 9 skryptów w bazie publicznej (Easydir, Freeglobes, MocneLinki, OmniPress, OmniPressV2, OtwartyMini, QlWeb, WebMini i Wordpress) plus 5 modów (ExpressionEngine, ArticleScript, ArticleFriendly, Oxwall i WP). Gdzie mogę znaleźć resztę?

Treningi WattUp.pl

Update OF na VPS hexcom: Your server does not meet minimal requirements of OmniFLASH. We recommend hosting at Hexcom. :drink:

VPS to chyba nie hosting. VPS sobie sam ustawiasz. Popraw co trzeba i będzie spełniał wymogi.

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

jakość tych proxy wliczając w to proxymarket jest gówniana

Miałbym do Ciebie prośbę, jak już określasz jakąś markę mianem "gównianej", to przynajmniej wysil się trochę i dopowiedz czemu takie właśnie masz zdanie, bo ja wiem czemu akurat tak pozwoliłeś sobie wypalić, ale wielu innych użytkowników może nie mieć pojęcia i bezpodstawnie wyrobi sobie złe zdanie o ProxyMarket.

Bo tak właśnie Ty i ja zdajemy sobie sprawę, że PM nie został stworzony jako dedykowane źródło do OA, OS czy OF, jak również nie do XR i zapewne doskonale wiesz, że nie wynika to z faktu "gównianej" jakości tych proxy, tylko z zupełnie innego założenie dla ich wykorzystania, a co za tym idzie innych form weryfikacji proxy dostarczanych do systemu PM, czyli przede wszystkim badania pod kątem zdolności odpytywania guglacza. To jest ich główne zadanie i dopiero jak to będą partaczyć, to w pełni uprawnione będzie określenie ich mianem "gównianych". A póki co mogłeś napisać, że ilośc "sukcesów" na proxy z ProxyMarket jest marna i nie zaleca się ich stosowania w dodawarkach ze stajni Omnia.

spacer.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności