Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Google Twoim przyjacielem: https://php.net/manua...curl-setopt.php

Nie chodzi o to...

@i242

zlokalizuj php.ini na serwerze dla domeny na której działa OF i daj średnik przed safe_mode:

;safe_mode

+ restart serwera www.

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Trzeba od nowa rejestrować wordpressy pod update w którym pokazuje ilość faktycznie zarejestrowanych ?

Ponieważ wcześniej miałem łącznie z wszystkich baz jakieś 1000 registered, no a po update wszędzie są wartości "0"

"... Z wyborem firmy SEO jest troszkę jak z wyborem marki samochodu..."

Polecam skuteczne pozycjonowanie warszawa !

Witam

Dziś nie ma aktualizacji oprogramowania OmniFLASH natomiast chciałem poinformować że praktycznie zakończyliśmy pisanie SI dla OmniFLASH-a które będzie samodzielnie wstanie odpowiadać na pytania logiczne bez ingerencji użytkownika (dodawanie odpowiedzi na pytania). Głównym źródłem pytań dla OF jest skrypt drupal i SMF gdzie są one najczęściej wykorzystywane. Poniżej zamieszczam małą próbkę takich pytań gdzie OmniFLASH samodzielnie podał poprawne odpowiedzi:

Enter the biggest number of seventy four, twenty five or 28: : 74

Fifty one, 99, nineteen, 45, 59 or nine: the highest is? : 99

The 2nd number from 12, 34, 35, five and 20 is? : 34

What is the 1st number in the list thirty six, 2, 37 and 14? : 36

What word from "homoeopathy, tabbies, psychoactive, shining, arts" contains the letter "n"? : shining

The 10th letter in "transsexuals" is? : a

Coffee, black, yellow, red, chin and glove: how many colours in the list? : 3

The final letter of word "circumlocutory" is? : y

"car" has how many letters? : 3

If tomorrow is Sunday, what day is today? : saturday

Which word from list "scheme, preferment, jamborees, seeped, ledgers" has "p" as a first letter? : preferment

In the number 8907590, what is the 7th digit? : 0

Dodatkowo na ukończeniu też jest dedykowany serwis dla OmniFLASH który będzie pomagał OmniFLASH-owi uczyć się odpowiedzi na nowe pytania "bardziej skomplikowane". Na ten moment OmniFLASH będzie sobie radził z pytaniami z dziedziny: liczenia / stolice / miasta / imiona / miejsca / kolory / dni tygodnia w j.angielskim (może w przyszłości wdrożymy j.polski ale na ten moment nie ma na to czasu)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Trzeba od nowa rejestrować wordpressy pod update w którym pokazuje ilość faktycznie zarejestrowanych ?

Ponieważ wcześniej miałem łącznie z wszystkich baz jakieś 1000 registered, no a po update wszędzie są wartości "0"

Uprzejmie proszę o informacje

ja od zawsze miałem 0 zarejestrowanych mimo, że w trakcie rejestracji zarejestrowało ponad 1000 kont... rejestracja modem. Do tego nie działa mod do postowania wordpress... po dodaniu do harmonogramu sam się usuwa

Profesjonalne katalogi stron - Lista seokatalogów stron

Napisz do mnie a otrzymasz indywidualną ofertę zakupu większej ilości multikodów.

@VMline Dziękuję, ale jak już pisałem safe_mode = off , lub ze średnikiem przerabiałem ;) I nadal Follow location is not available.

W takim razie edytujesz błędny php.ini.

Dobrze gdyby wprowadzić możliwość definiowania dodawania ilości dziennej wpisów dla danej projektu - dla każdego skryptu.

Aktualnie chyba działa to tak, że definiujemy np. 200 dziennie i on dodaje 200 i koniec... np. - doda 200 easydir (jeden skrypt) i jest stop.

Dobrze gdyby można ustawić, że ma dodać np. po 50 każdego rodzaju skryptu i dopiero wtedy jest stop. W tym momencie to jest troszkę takie rozwiązanie 'na skróty" . :P

edit

Pomyłka, dodawanie dziennej ilości działa ok i odnosi się do każdego skryptu z osobna

Witam.

@VMline Dziękuję, ale jak już pisałem safe_mode = off , lub ze średnikiem przerabiałem ;) I nadal Follow location is not available.

Najlepiej stwórz sobie na serwerze plik o nazwie np. phpinfo.php w którym zamieść tylko jedną linijkę:

<?php echo phpinfo(); ?>

Wtedy wywołując https://adres_domeny/phpinfo.php będziesz miał dostęp do aktualnej konfiguracji. Np. w polu: "Loaded Configuration File" masz informację skąd ładowany jest plik php.ini albo w polu "safe_mode" masz info czy tryb bezpieczny jest rzeczywiście wyłączony. Konfigurowałem VPS-a na innym serwerze ale tez miałem z tym problem. W końcu doszedłem metoda prób i błędów że open_basedir musi być także wyłączony i wtedy dopiero program zgłasza że follow location jest dostępne.

Czy ktoś mógłby zdradzić jakie dokładnie ma ustawienia w CCl dla poszczególnych skryptów?

Projektowanie stron www sitte.pl Lublin

Pytanie za milion punktów czy ktoś tak ma:

Godzinę temu loguję się do OmniFlasha i mam wszystkie projekty, bazy itd.

Teraz loguję się dodać zadanie i pusto czy Wam też wszystko zniknęło a zostały tylko statystyki?

Nie ma ustawień, projektów, baz.

Co się dzieje?

Czy innym też coś zjadło wszystko?

Czy tylko u mnie jakaś anomalia się dzieje?

W razie co dodam hosting: hexcom

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności