Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

a u mnie prawie finiszuje z wynikiem : 0 / 219 / 4839

Ja na prywatnej bazie 2500 WP mam 87 dodań. Program robi już 4 czy 5 kolejkę i za każdą dodaje po kilka nowych wpisów i nie ważne czy używam proxy z bonanzy, z bazy czy w ogóle je wyłączam. Mody są aktualne, overclocking ustawiony, a skuteczność jak widać.

Nie wiem czemu ale za każdym razem gdy daje postawanie na wp soft zawsze chce dodawać mi do całej bazy a powinien raczej dodawać tylko do zarejestrowanych. I nie ważne czy zaznacze dodawanie nowe strony(nie czyści błędów) czy z czyszczeniem zawsze całą baze mi leci. Też tak macie?

Mam tak samo, a mody aktualne.

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mam tak samo jak Wy, mod aktualny :) btw, To teraz kwestia Filtra, wchodzę na bazę, kliam Filter zostawiam standardowo 1/1 i otrzymuje taki komunikat "No urls selected!" niby jak je mam zaznaczyc, jak nie mogę ?

edit: Fakt jestem zielony w tym programie, ale znalezc cokolwiek na tym forum to za kazdym razem jak mam problem to trzeba przejechac wszystkie 55 postow, bo jest niesamowity chaos :/

teraz pytanie rownież o rejestracje na wp.. mam przewagę "child_not_responded"

ktoś mi już odpowiedział na to pytanie, że jest to kwestia overclockingu ale.. ja nawet bez ustawienia overcockingu tak mam, a jesli ustawiam to daje max 5 do ADDER'a :/ ktoś chętny do pomocy podstawowej ? Mógłby mi ktoś napisać jaki overclicking ustawić do rejestrowania na wp ?

Dlaczego jak dodam do schelude projekty to nie robi mi kazdego na raz tylko pojedyńczo (czy tak ma byc ?) Mam wciśnięte start. Czy po prostu to jest kolejkowanie ?

Witam

Właśnie ukazała się nowa wersja OmniFLASH v0.9.9.8 (20.03.2013)

Nowości:

Dodane automatyczne tłumaczenie tekstów (beta) - dostępne tylko dla wersji OF+

Dodane obsługiwanie serwisu Lindexed.com <- serwis indeksujący nasze wpisy

Dodane ustawianie proxy / interfeisów do poszczególnych zadań OmniFLASH

Dodany moduł monitora indeksacji (funkcjonalność OmniIndex)

Dodany moduł pingujący (funkcjonalność OmniPING-a)

Dodano:

Dodane wyświetlania wszystkich proxy na jednej liście

Dodane statystyki działania wszystkich cronów na kokpicie

Dodane blokowanie dodawania dwóch takich samych zadań do harmonogramu

Dodane do schema godziny otwarcia i numer telefonu w LocalBusiness

Dodane podstrony w konfiguracji / rozdzielenie ustawień na "podstrony"

Poprawki:

Poprawiony autofill input text

Poprawione logowanie decaptchera

[LINK] zrównane z [link], wcześniej pierwszy typ nie działał

Poprawione działanie CCL (czasami blokowała się na zadaniu)

Poprawiona obsługa pliku XAS

Poprawione działanie proxy checkera przy wyłączonym przenoszeniu proxy

Kilka słów wyjaśnienia:

• Jeśli zostanie przypisane proxy/interfeis dla Google wtedy będzie ono TYLKO wykorzystywane dla Google (żadne inne zadania czynności na takim proxy/interfejsie nie będą realizowane). Z połączeń do Google korzysta: Pingowanie / Moduł indeksacji / Monitor pozycji / Harvester / Toolsy związane z Google. Tak samo można przypisać IP/Intefeis dla postowania oraz dla rejestrowania nowych kont
  • Automatyczne tłumaczenie tekstów konfiguruje się na podstronie ustawień. Po włączeniu tej funkcji teksty będą tłumaczone na język skryptu na podstawie końcówki domeny np: .de otrzyma wpis w j. niemieckim. Tłumaczeniu nie podlegają anchory oraz słowa kluczowe. Działa tylko z modami
  • Moduł monitora indeksacji działa na zasadzie monitorowania "footprinta" który został dopisany do projektu.
  • Moduł pingujący aktywujemy na podstronie ustawień

Niestety jeszcze potrzebujemy około 1/2 dni na zakończenie wszystkiego (dopięcie na ostatni guzik wszystkiego). Utrzymane natomiast zostaje stwierdzenie że dokumentacja pojawi się przed najbliższym spotkaniem z użytkownikami które odbędzie się w najbliższą niedzielę 24/03/2013

@i242 - przy popranym php (wymagamy PHP jako FCGI nie jako mod) nie ustawia się praw dla plików / katalogów

Pozdrawiam

Piotr Kiper

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

@treecool czytaj co tam pisze w help?

Wybieramy typ skryptu (aktualnie jest to tylko EasyDIR)

Zwracam honor - nie doczytałem :)

Jeszcze jedno pytanie: po dzisiejszej aktualizacji zostały poszerzone informacje o wykonywaniu cronów na stronie głównej - U mnie wykonują się wszystkie prócz jednego - Pinger - ostatnie wykonanie: 0000-00-00 00:00:00

U was też tak jest? czy może trzeba dodać 4 crona do wykonywania?

Profesjonalne katalogi stron - Lista seokatalogów stron

Napisz do mnie a otrzymasz indywidualną ofertę zakupu większej ilości multikodów.

zgadza się u mnie jest to samo, dopisuje się do pytania :) Pinger 0000-00-00 00:00:00 0 pings, 0 timeouts, 0 errors

@down zanim napisałeś tego posta stwierdziłem, że faktycznie coś musi być zaznaczone :)

Pinger 2013-03-21 12:01:15 0 pings, 0 timeouts, 0 errors

U mnie przestało dodawać po update:

[Thu Mar 21 08:41:02 2013] [warn] mod_fcgid: stderr: PHP Catchable fatal error: Argument 2 passed to Monolog\\Logger::addDebug() must be an array, null given, called in /home/of/public_html/crons/adder_c.php on line 0 and defined in /home/of/public_html/classes/Monolog/Logger.php on line 0

[Thu Mar 21 08:41:02 2013] [warn] mod_fcgid: stderr: PHP Fatal error: Class 'Stepper' not found in /home/of/public_html/crons/adder/stepper2.php on line 0

[Thu Mar 21 08:41:02 2013] [warn] mod_fcgid: stderr: PHP Fatal error: Class 'Stepper' not found in /home/of/public_html/crons/adder/stepper2.php on line 0

hmm, a próbowałeś crona wgrać od nowa, to co Ci podawało przy update ?

Komu także, przestało postować na WP po update ? Stoi w miejscu już od 40 minut.

Wordpress - Post Wordpress v2 post 0 / 0 / 0 26383 / 26383

a pewnie przeklikałem jak każdy update i nie zauważyłem, że coś się zmieniło?

Jest teraz inaczej niż?

wget -q -O /dev/null https://domena.pl/crons/adder.php >/dev/null 2>&1

wget -q -O /dev/null https://domena.pl/crons/mailer.php >/dev/null 2>&1

wget -q -O /dev/null https://domena.pl/crons/cron.php >/dev/null 2>&1

Dodany moduł monitora indeksacji (funkcjonalność OmniIndex)

Moduł monitora indeksacji działa na zasadzie monitorowania "footprinta" który został dopisany do projektu.

Kojotek mogłbyś to troche rozwinąć jak poprawnie używać tej funkcji ??

A juz znalezłem - w trakcie tworzenia projektu pojawiło sie nowe pole na footprint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności