Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Dlaczego ten OF jest taki niejasny? Wytłumaczy mi ktoś co to wszystko znaczy?

PHP overclocking

Multipliers

Auto cycles

Mods overclocking

W helpie jest za to:

PP (ilość procesów) / OP (Overclocking połączeń) / OC (Overclocking cURL-a)

I weź zgadnij o czym pisze autor ? Język mam polski ustawiony, w helpie jest po polsku a w OF jest hu... wie po jakiemu. Nie da się tego normalnie zrobić żeby było jasne ?

Druga sprawa PRECISION..

W OF mam 100% i nie można tego zmienić a w helpie jest;

Im wartość jest bliższa 100% tym wolniej działa proces pozyskiwania linków przez OmniFLASH – zalecana wartość to 70%

jeżeli nie rozumiesz takich podstawowych pojęc to radze cofnąć sie do jakiegos samouczka pozycjonowania etc ... te opcje, frazy, sformuowania przewala sie na codzien wiec jak ty sie z tym nie spotkales to ja nie wiem jak ci pomóc ;]

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dlaczego ten OF jest taki niejasny? Wytłumaczy mi ktoś co to wszystko znaczy?

PHP overclocking

Multipliers

Auto cycles

Mods overclocking

W helpie jest za to:

I weź zgadnij o czym pisze autor ? Język mam polski ustawiony, w helpie jest po polsku a w OF jest hu... wie po jakiemu. Nie da się tego normalnie zrobić żeby było jasne ?

Druga sprawa PRECISION..

W OF mam 100% i nie można tego zmienić a w helpie jest;

Im wartość jest bliższa 100% tym wolniej działa proces pozyskiwania linków przez OmniFLASH – zalecana wartość to 70%

jeżeli nie rozumiesz takich podstawowych pojęc to radze cofnąć sie do jakiegos samouczka pozycjonowania etc ... te opcje, frazy, sformuowania przewala sie na codzien wiec jak ty sie z tym nie spotkales to ja nie wiem jak ci pomóc ;]

Jeżeli nie wiesz jak pomóc to po co zabierasz głos ?

Ale wszyscy sobie z tym radzą już od poprzedniej wersji, więc ja też nie wiem z czym masz problem?

Nie ma nigdzie w OF takiego czegoś jak:

a nie lubie sie domyślać i dlatego pytam o to, bo nie wiem ile mam czego ustawić.

Czy jest w ogóle w planie uzupełnienie Checkera o inne skrypty/mody ? (u mnie nadal dostępny jest tylko Easydir)

Co mi z tego, że pododaje nawet te zaplecza do katalogów skoro nie ma jak tych wpisów pingować bez znajomości ich adresu.

4lkfew.png

Zleć napisanie tekstów profesjonalnym copywriterom -> klik
Zlecenia na tworzenie stron www - złóż ofertę!

Kiedy będzie aktualizacja która wkońcu umożliwi korzystanie z wszystkich funkcji OF? na chwilę obecną nie działa harvester, brak skryptów w checker, wolne dodawanie i inne błędy które niestety dyskwalifikują soft w użytkowaniu w celach do których jest przeznaczony...

Profesjonalne katalogi stron - Lista seokatalogów stron

Napisz do mnie a otrzymasz indywidualną ofertę zakupu większej ilości multikodów.

Proponuję wprowadzić małą zmiankę w "Mailer". W tej chwili on pokazuję ilość maili które w danej chwili odczytał, lecz po odświeżeniu pozostaje 0/0 . Dobrą opcją było by nie znikanie tych informacji, przynajmniej byłoby wiadomo ile maili było i ile zostało klikniętych linków, bez konieczności wchodzenia na maila(bo i tak Flash usuwa od razu po odczytaniu) :)

Mam małe pytanie: nie wiem czy coś inaczej robię, ale wydaje mi się, że od ostatniego mojego update.u zmieniło się coś w harmonogramie. Przedtem wyświetlał wszystkie zadania, teraz wyświetla tylko te, które w danym momencie są niedokończone. Gdyż cześć zadań znika mi z harmonogramu , gdy juz sa wykonane, a wczesniej tego nie było .

Mam małe pytanie: nie wiem czy coś inaczej robię, ale wydaje mi się, że od ostatniego mojego update.u zmieniło się coś w harmonogramie. Przedtem wyświetlał wszystkie zadania, teraz wyświetla tylko te, które w danym momencie są niedokończone. Gdyż cześć zadań znika mi z harmonogramu , gdy juz sa wykonane, a wczesniej tego nie było .

Nie jestem pewien na 100%, ale na 85% mogę powiedzieć, że pozycje wykonane znikały z schedule od początku :)

Profesjonalne katalogi stron - Lista seokatalogów stron

Napisz do mnie a otrzymasz indywidualną ofertę zakupu większej ilości multikodów.

Bo po co miałyby tam być? ;) Co do szybkości działąnia, to dla mnie działa szybciej mimo, że mam ustawione dużo mniejsze wartośći w overclockingu i nie wiem czemu się tak dzieje. Za to mogę powiedzieć, że chyba błędnie zlicza prawdiłowo dodane wpisy, bo np. taki adres przejechany PHP WebMini https://ai.se.eu.te.pego.pinger.pl/ jest oznaczony na zielono.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności